Arama sonuçları: *

1. T

Ekrana görüntü gelmiyor yardımcı olun lütfen

Merhaba, oyun oynarken pc dondu ve kasadan yeniden başlatma tuşuna bastım bastıktan sonra kablo bağlı değil diye yazı geldi sonrada görüntü hiç gelmedi ramları temizledim felan taktım işe yaramadı ne yapmalıyım
  2. T

ETS2 mod yükleyince araba gitmiyor.

Evet, hepsi takılı. 1.41 sürümüne güncelleyip deneyeceğim, sonrasında yazarım.
  3. T

Sistemim sizce iyi mi, neyi değiştirebilirim?

Mainboard kısmında yazanlar şunlar, en üsttekileri söylüyorum. Manufacturer: FOXCONN Model: G41MXE - G41MXE-K 1.0 Bus Specs: PCI-Express 1.0 (2.5 GT/s) Chipset: Intel - G41 Rev. A3 1633284159 Ben bilgisayarımı satın aldığımd RYZEN5 işlemci yazıyordu, baktım Intel çıktı ya.
  4. T

nerden bakıyoruz özelleştirme kısmındanmı arabayı özelleştirme servisteytken
  5. T

neden
  6. T

Diğer sürümlerdede modlarla oynayabiliyoruz diye biliyordum?
  7. T

Bilmiyorum, foxconn diye bir şey yazıyor. 1633283233 Neden w8.1 yapmalıyım
  8. T

Merhabalar, aşağıda bilgilerini paylaşıyorum sistemim sizce iyi mi gta5'i felan gayet güzel oynuyorum orta ayarlarda. İşlemci; Intel(R) Xeon(R) CPU E5420 @ 2.50 GHz 2.50GHz RAM; 6,00 GB Sistem türü; Windows 10 Pro Ekran Kartı: AMD Radeon HD 5700 Series Yaklaşık Top. Bellek: 3828 MB...
  9. T

Her araba modunda aynı dostum. 1633282860 1.40 da oynuyorum, hangi sürümü yükleyeyim? Bir de harita ve jip tarzı araç modu paylaşabilirmisiniz? İsmini söyleyebilirsiniz yasaksa link paylaşımı.
  10. T

Merhabalar, harita modu ve bir araç modu indirdim harita modu gayet sağlıklı çalışıyor fakat araba moduyla oyuna girince araba ileri gitmiyor, ne direksiyonu çevirebiliyorum ne gaza ne frene basabiliyorum ne yapmalıyım? Vites Basit Otomatik'de,hava fren vs. hepsi kapalı. Kontak açık, ne...
  11. T

ETS 2 farklı farklı boyutlarda iniyor.

peki bu 1.41 de hem truckersmp de hemde kendi mp'sinde oynuyabiliyomuyuz tek hangisinde olduğunu açıklarmsınız veya ikiside diyebilirsiniz
  12. T

Önceden 3 gb'nı indirmiştim şimdi 10 gb olunca 3 gb indirdiğimde gitmiş. Normal değil bence.
  13. T

Selamun aleyküm arkadaşlar iyi günler dilerim sorunumu kısaca açıklamak istiyorum; Dün ETS2 indiriyordum ve 5 gb gösteriyordu, public_beta 1.41 indiriyorum bu arada, 5 gb gösteriyordu dün indirdiğimde duraklattım indirmeyi ve bu sabah indirmeye başladığımda 10 gb olarak gösteriyordu, bunun...
  14. T

Pubg mobile giriş yazısı

hayır bazı youtuberlerde çok net mesela bir youtuberden çektim bu görüntüyü buyur bak
  15. T

Pubg mobile giriş yazısı

Arkadaşlar selamun aleyküm öncelikle, ben pubg mobile indirdim gameloop üzerinden ve tüm ayarları yaptım 75 80 fps oynuyorum fakat oyunun başlangıç ekranındaki Tencent Games vs yazılar net değil, biliyorum çok gerek yok ama yinede sinirimi bozuyor yazıları netleştirmenin bir çözümü var mı? Görüntü;
  16. T

Steam ücretsiz oyun ücretli olunca gider mi?

Selamün aleyküm, steamda payday2 ücretsiz olmuş indirdim ve kütüphanemde şuan. Oyun ücretli olunca kütüphaneden gider mi? Yani satın almak mı gerekir?
  17. T

Resident Evil Village, hata veriyor.

hocam oyun dx11 ile çalışmazmı benim ki 5770
  18. T

dx12 var şuan bilgisayarımda destekliyor yani
  19. T

hocam ekran kartım şu ama işlemci vs iyi sanırsam 1 gb 2 gb yetmesse ordan çekiyor 1628332332 discord felan varsa atın ordan atarsınız crackı 1628332612 arkadaşlar başka crack indirdim ve başka bir hata ile karşılaşıyorum hatanın görüntüsü şu
  20. T

doğru crack var ise atabilirmisiniz?
Top Bottom