ETS2 mod yükleyince araba gitmiyor.

twilly

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar, harita modu ve bir araç modu indirdim harita modu gayet sağlıklı çalışıyor fakat araba moduyla oyuna girince araba ileri gitmiyor, ne direksiyonu çevirebiliyorum ne gaza ne frene basabiliyorum ne yapmalıyım?

Vites Basit Otomatik'de,hava fren vs. hepsi kapalı. Kontak açık, ne yapmalıyım?

Şimdiden teşekkürler.

Her araba modunda mı aynı hata var yoksa sadece kullandığınız modda mı?

Merhabalar, harita modu ve bir araç modu indirdim harita modu gayet sağlıklı çalışıyor fakat araba moduyla oyuna girince araba ileri gitmiyor, ne direksiyonu çevirebiliyorum ne gaza ne frene basabiliyorum ne yapmalıyım?

Vites Basit Otomatik'de,hava fren vs. hepsi kapalı. Kontak açık, ne yapmalıyım?

Şimdiden teşekkürler.
Modun sürümü oyunla uyumlu olmayabilir.

Her araba modunda mı aynı hata var yoksa sadece kullandığınız modda mı?
Her araba modunda aynı dostum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modun sürümü oyunla uyumlu olmayabilir.
1.40 da oynuyorum, hangi sürümü yükleyeyim? Bir de harita ve jip tarzı araç modu paylaşabilirmisiniz? İsmini söyleyebilirsiniz yasaksa link paylaşımı.

1.40 da oynuyorum, hangi sürümü yükleyeyim? Bir de harita ve jip tarzı araç modu paylaşabilirmisiniz? İsmini söyleyebilirsiniz yasaksa link paylaşımı.
Şu an oyunun güncel sürümü 1.41 bu sürümde ki modları indirmeniz gerekiyor. Bu siteye bakabilirsiniz; https://ets2.lt/en/category/cars/

1.41 e güncelleyin.

Diğer sürümlerdede modlarla oynayabiliyoruz diye biliyordum?
Modlardada sıkıntı olabilir sürüm uyumsuzsa mod paneline uyumsuz olarak gözükecektir. Bazı modlarda motor ve vitesi kendimiz takmamız gerekiyor arabada motor ve vites takılı mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,145
Üyeler
174,315
Son üye
syron
Geri