Arama sonuçları: *

1. GoktugGecer

Donanım Arşivi discord garip moderatör

Merhabalar ben Göktuğ namı diğer GG, Facebook'da DADG'den itibaren bu ailenin bir ekip üyesiyim, Discord üzerinde en aktif aynı zamanda düzen,plan,programı sağlayan kişiyim, sadece Forum üzerinde yetkili değilim. Ekip olarak durumu değerlendirdik atılan mesajları inceledik, müsade ederseniz...
  2. GoktugGecer

Ekran kartı fiyatlarında şok artış

Internet Explorer.
  3. GoktugGecer

Flexy Silver [Donanım Arşivi] sistemin rezaleti. İNCEHESAP HATASI !!!

Sistemler yüzlerce bazen stok durumuna göre binlerce satılıyor. Sorun yaşanılan oran 2 firmadada %1'in bile altında olduğunu söyleyebilirim.
  4. GoktugGecer

Flexy Silver [Donanım Arşivi] sistemin rezaleti. İNCEHESAP HATASI !!!

Öncelikle konuşmaya başlamadan önce başlığınızın ne denli saçma, gereksiz ve insanların ön yargı ile yaklaşabileceği konuyu farklı yerlere çekebilecek bir tavırda yazılıp sergilendiğini görmek aynı zamanda belirtmek isterim. Donanım Arsivi Flexy Silver sistem veya X bir yayıncının yapmış oldu X...
  5. GoktugGecer

Millenicom vs Türk Telekom

TurkTelekom, Turknet, ve son olarak Millenicom kullanmış biri olarak Millenicom tavsiye ediyorum. Sebebi ise TurkTelekom taahüt ve hız fiyat teklifleri zaten aşırı saçma, Turknet desen fiyat performans olarak iyi müşteri hizmeti ve memnuniyet sıfır bir sorun oldugu zaman adamlara maille ulaşman...
  6. GoktugGecer

Gpu kullanımım çok düşük

Grafik ayarlarını yükseltmende bir nebze darboğazı kesebilir ama sen 8 GB ramle şöyle düşün, bir araban var ve arabanın egzos çıkışını tıkıyorsun buda büyük bir darboğaz ve performans kaybına sebep olur. 2 senedir 16 GB ram öneriyoruz.
  7. GoktugGecer

Rtx 2060 ve Ryzen 5 3600

Gayet güzel ikili (y)
  8. GoktugGecer

nzxt kraken x53 alınır mı ?

NZXT Türkiye pazarına tam anlamıyla yeni girdi, bu fiyata kaçırma büyük ihtimal ilerleyen zamanlarda stoklar azaldıkça fiyat artışı olacaktır.
  9. GoktugGecer

Ryzen 3 3300x Satışta!!

Tekrar piyasaya inmesi güzel oldu. <3
  10. GoktugGecer

M.2 SSD vidasını çıkarmıyorum

m2 SSD vidaları çok ince oldugundan bazen sıkışabiliyor başıma gelmişti, yavaş yavaş çekerek çıkartmaya çalış ince olacağı için anakarta çekerken zarar vereceğini sanmıyorum.
  11. GoktugGecer

Ethereum madenciliği için geç mi kaldım yoksa hemen başlayayım mı ?

Ekran kartın elinde yoksa şuan bu piyasaya girilmez. Eğer elinde hazır bir ringin varsa veya 1-2 ay öncenin fiyatlarına ekran kartları bulabileceksen başla derim.
  12. GoktugGecer

Ryzen 5 3600 + rx 5500 xt 8GB sistem alınır mı?

Güç kaynağı hariç sistem fiyatına göre bu stok bandında ideal gibi gözüküyor.
  13. GoktugGecer

Ekran Kartı Önerileri

Galax 1650 net tercih edilmesi gerekir, kafa rahat.
  14. GoktugGecer

Black Friday Zamanı Bize Yarar Mı

Yaramaz olur mu çok fazla indirim gibi gösterip ama indirimde olmayan ürün olacak geçen seneki gibi fakat aralardan ayıklarız biz :D
  15. GoktugGecer

HANGİ İNTERNETİ TERCİH ETMELİYİM

Millenicom ve Turknet'i fiyat performans anlamında tercih edebilirsin. Bir çok internet firmasını kullandım, hizmet ve ulaşılabilirlik açısından ben Millenicom'u tercih ediyorum ve şuandada kullanıyorum. @Ew1rhan
  16. GoktugGecer

Çözüldü✓ R5 1600 mü 1600AF mi?

Ryzen 5 1600AF 12nm direk tercih edilmelidir.
  17. GoktugGecer

Ryzen 3800x B450M S2H olurmu ?

Anakartı B550 x570 alabilirsin o islemcinin hakkı daha iyi bir anakarttır. Ama bütçem kısıtlı diyorsan kullanılabilir bir problem teşkil etmez.
  18. GoktugGecer

r9 3900x stok soğutucu ile kullanılır mı

Paran kalmamış olabilir şimdilik kısa süreliğine idare edebilirsin sıvı soğutma ilerde daha iyi olacaktır.
  19. GoktugGecer

Ekran kartımı Ryzen 3 3100 besleyebilir mi oc siz

Normal frekansla kullanmayacağını düşünürsek besler problem yok.
  20. GoktugGecer

Ekran kartı önerisi 1600 2000 TL arası

1600 TL - 2000 TL bandında 2.el 1660Super öneririm. @Tecxes
Top Bottom