Merhabalar ben Göktuğ namı diğer GG,
Facebook'da DADG'den itibaren bu ailenin bir ekip üyesiyim, Discord üzerinde en aktif aynı zamanda düzen,plan,programı sağlayan kişiyim, sadece Forum üzerinde yetkili değilim. Ekip olarak durumu değerlendirdik atılan mesajları inceledik, müsade ederseniz öncelikle bu konuya madde madde açıklık getireyim.
- Furkan Moderatör Ekip üyesi değil, tüm botlarımızı kontrol eden Developer geliştiricimizdir.
(Çok nadir bir şekilde kurallara uymayan üyelerimize time out atıp uyarabiliyor.)
- Şikayette bulunan arkadaş yardım konusunu konu dışına çıkartarak tartışma ve hakarete girdi, ilk başta uyarılıp yardım konusundan çıkartıldı sonra tekrar kendisi bilerek inatla konuya katılıp aynı şekilde bu muhabbete devam ettiği için malesef ceza aldı.
(Normalde uyarı bile yapılmadan bu konularda direk timeout atılıyor.)
- Discord üzerindeki tüm yetkililerimiz Chat üzerindeki üyelerimizle birlikte gayet değerli, samimi, yakın bir şekilde sohbet etmekte şakalaşmaktadır, konunun bu şekilde farklı yerlere çekilmesi bizi çok üzdü.
NOT : Abdullah Hacıgül kararıyla an itibariyle Forum bölümümüz eskisi gibi sadece Donanım Arsivi Forum üzerinde listelenecektir, discord adresimiz sadece oyun, eğlence, etkinlik vb konular için kullanılacaktır.
NOT : Discord üzerindeki bu konu keşke Foruma konu açılarak bir kaos yaratma, yetkili kişiyi kötüleyip zarar verme, discord topluluğumuzu ekip üyelerimizi kötüleme, başkalarınıda buna teşvik etme tarzında olmasaydı.
Sevgiler, saygılar.