Neler Yeni

Donanım Arşivi discord garip moderatör

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak
Furkan bey görüyorsan zaman aşımını kaldır :)

rahmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
rahmet sönmez
belkide şaka falan yapmıştır, ne fark eder? 63k'a 3090ti falan var bu arada ama şaka yapmıştır yani büyük ihtimal
yani benim bulabildiğim max 50k ya çıktı ve hangi ekran kartı diye sorduğumuzda cevap vermeyip sildi mesajını tabii ki şaka olabilir ama ben olduğunu sanmıyorum eyvallah benim de son yazdıklarım pek doğru değil fakat ban atılcak kadar değildi burası discord değil mi arkadaşın yardım isteğinde tartışıyorduk beraber geldi yazma karışma gibi şeyler yazıyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

bana moderatörlüğü çok ciddiye almayıp sırf hava için ego tatmini için kullanıyor gibi geldi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

rahmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
rahmet sönmez
Erdoğan'ın PC si 1.5 milyon TL
ekran kartının 65k olduğunu düşünürsek yaklaşır gibi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

neyse muhtemelen hiçbirşey olmayacak moderatör de egosunu tatmin etmeye devam edecektir .

Son düzenleme:

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak
Ah be

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

GoktugGecer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Göktuğ Gecer
Facebook
100006001727289
Screenshot_1.png

Merhabalar ben Göktuğ namı diğer GG,

Facebook'da DADG'den itibaren bu ailenin bir ekip üyesiyim, Discord üzerinde en aktif aynı zamanda düzen,plan,programı sağlayan kişiyim, sadece Forum üzerinde yetkili değilim. Ekip olarak durumu değerlendirdik atılan mesajları inceledik, müsade ederseniz öncelikle bu konuya madde madde açıklık getireyim.

- Furkan Moderatör Ekip üyesi değil, tüm botlarımızı kontrol eden Developer geliştiricimizdir.
(Çok nadir bir şekilde kurallara uymayan üyelerimize time out atıp uyarabiliyor.)

- Şikayette bulunan arkadaş yardım konusunu konu dışına çıkartarak tartışma ve hakarete girdi, ilk başta uyarılıp yardım konusundan çıkartıldı sonra tekrar kendisi bilerek inatla konuya katılıp aynı şekilde bu muhabbete devam ettiği için malesef ceza aldı.
(Normalde uyarı bile yapılmadan bu konularda direk timeout atılıyor.)

- Discord üzerindeki tüm yetkililerimiz Chat üzerindeki üyelerimizle birlikte gayet değerli, samimi, yakın bir şekilde sohbet etmekte şakalaşmaktadır, konunun bu şekilde farklı yerlere çekilmesi bizi çok üzdü.

NOT : Abdullah Hacıgül kararıyla an itibariyle Forum bölümümüz eskisi gibi sadece Donanım Arsivi Forum üzerinde listelenecektir, discord adresimiz sadece oyun, eğlence, etkinlik vb konular için kullanılacaktır.

NOT : Discord üzerindeki bu konu keşke Foruma konu açılarak bir kaos yaratma, yetkili kişiyi kötüleyip zarar verme, discord topluluğumuzu ekip üyelerimizi kötüleme, başkalarınıda buna teşvik etme tarzında olmasaydı.

Sevgiler, saygılar.

• Beğen
Reaksiyonlar: XDEV
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom