Arkadaşlar bende
650 watt psu
B450 anakart
32 gb 3200 mhz var işlemci ve ekran kartı alıcam ryzen 5 5600 öneriyolar am4 tarafında daha iyi daha performanslı bi işlemci yokmu bide önerdiğiniz işlemcinin yanında ekran kartıda önerirseniz sevinirim
hocam şimdilik termal ped takmayıp sadece termal macun sürüp kullanırsam bir şey olurmu
1736373958
abi yaptık bi cahillik sen söyle termal ped takmadan sadece termal macun sürsem bişey olurmu
1736374023
hocam bide termal ped linki atabilirmisiniz bide 1 2 aylık termal ped kullanmadan sadece...
arkadaşlar bende rx 570 4 gb çift fanlı ekran kartı var son zamanlarda biraz ısındığı için termal macun değişimi yapmaya karar verdim termal macunu temizledim termal pedleri söktüm ama şimdi termal ped takmasam sıkıntı olurmu birde fp termal macun önerisi yaparsanız sevinirim
hocam yalan söylemiyim gözüme güzel gelmdi normalde sıvı soğutma alıcaktım ama uzun ömürlü olsun diye kule tipi alıyorum almışken güzel bişey aliyim desteğiniz için çok teşekkür ederim
arkadaşlar işlemcim ryzen 5 7600 anakartım b620 çift fanlı bi hava soğutma almak bide kasamda güzel dursun iztiyorum ama anakartım küçük olduğı için çift fanlı sığarmı ramlere değermi diye düşünüyorum
eyvallah hocam teşekkür ederim ama bişey daha sormak istiyorum anakart bunun yerine msi b650 gaming plus anakrtlar falan var bazıları onları tercih ediyo onların bu anakarta göre artıları nelerdir