Neler Yeni

Ekran kartıma termal ped takmadım ekran kartım bozulurmu

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emre
arkadaşlar bende rx 570 4 gb çift fanlı ekran kartı var son zamanlarda biraz ısındığı için termal macun değişimi yapmaya karar verdim termal macunu temizledim termal pedleri söktüm ama şimdi termal ped takmasam sıkıntı olurmu birde fp termal macun önerisi yaparsanız sevinirim

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
stok parçalarını niye söküyorsun tabii ki olur

Captain Barbossa

80+ Bronze
Termal pad ekran kartı belleklerinde olur, çok aşırı ısınma olmasın diye. Termal pad macun gibi zırt pırt değişmez . Söktüyseniz yani temizlediyseniz yerine yenisi fabrikanın koyduğu gibi aynı ölçüde olacak.

Normalde her macun değişiminde pad değişmez. Çok kırılıp parçalandıysa zamanla o zaman değişmeli. Yani çıkartıldıysa yerine yenisi tabi ki koyulmalı . Macun olarak ta Mx 4 / Mx 6 olabailir. Vaya thermal grizzly modlleri olabilir.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,127
İsim
1
neden söktün ki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Termal pad ekran kartı belleklerinde olur, çok aşırı ısınma olmasın diye. Termal pad macun gibi zırt pırt değişmez . Söktüyseniz yani temizlediyseniz yerine yenisi fabrikanın koyduğu gibi aynı ölçüde olacak.

Normalde her macun değişiminde pad değişmez. Çok kırılıp parçalandıysa zamanla o zaman değişmeli. Yani çıkartıldıysa yerine yenisi tabi ki koyulmalı . Macun olarak ta Mx 4 / Mx 6 olabailir. Vaya thermal grizzly modlleri olabilir.
hocam şimdilik termal ped takmayıp sadece termal macun sürüp kullanırsam bir şey olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:

neden söktün ki?
abi yaptık bi cahillik sen söyle termal ped takmadan sadece termal macun sürsem bişey olurmu

hocam bide termal ped linki atabilirmisiniz bide 1 2 aylık termal ped kullanmadan sadece termal macun ile kullansam sorun olurmu

stok parçalarını niye söküyorsun tabii ki olur
ekran kartını 2. el aldım daha önce oynanmış zaten termal pedler kötü durumdaydı

Son düzenleme:

Captain Barbossa

80+ Bronze
hocam şimdilik termal ped takmayıp sadece termal macun sürüp kullanırsam bir şey olurmu

abi yaptık bi cahillik sen söyle termal ped takmadan sadece termal macun sürsem bişey olurmu

hocam bide termal ped linki atabilirmisiniz bide 1 2 aylık termal ped kullanmadan sadece termal macun ile kullansam sorun olurmu

ekran kartını 2. el aldım daha önce oynanmış zaten termal pedler kötü durumdaydı
Tavsiye etmem bellekler ısınınca ne olacak. O padler bellekler uçmasın diye konulmuştu. Şimdi kullan desem oturdum yerden senin karta yazık olur. Böyle bir şeyi yapın diyemem.

Termal pad alınca da fabrika ölçülerinde kalınlığında olmalı mm olarak. Fazla kalın olsa soğutucu iyi oturmaz. İnce olursa zayıf kalır. Keşke sökülmeden önce konu açılsaydı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emre
Tavsiye etmem bellekler ısınınca ne olacak. O padler bellekler uçmasın diye konulmuştu. Şimdi kullan desem oturdum yerden senin karta yazık olur. Böyle bir şeyi yapın diyemem.

Termal pad alınca da fabrika ölçülerinde kalınlığında olmalı mm olarak. Fazla kalın olsa soğutucu iyi oturmaz. İnce olursa zayıf kalır. Keşke sökülmeden önce konu açılsaydı.
ozaman naneyi yedik hocam

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,743
İsim
Hacı
Bir şey olacağını sanmıyorum benim 480 de de yok.
Hatta gpu z sensors aç, furmark sok vram sıcaklıklarına bak kaç derece görüyor, ss at bana. 10dk testte kaldıktan sonra.
Net cevap vereyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emre
Bir şey olacağını sanmıyorum benim 480 de de yok.
Hatta gpu z sensors aç, furmark sok vram sıcaklıklarına bak kaç derece görüyor, ss at bana. 10dk testte kaldıktan sonra.
Net cevap vereyim.
harbimi diyosun aga valla sevindim şuanda termal macunum yok sürdüğüm zaman sana nerden ulaşıp ss atabilirim

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,743
İsim
Hacı
Top Bottom