Arama sonuçları: 30k

• Order by relevance
  1. 1

Yardım 30k Bütçe ile Laptop

Merhaba dostlar. 30k bütçem var. Laptop almaya karar verdim. Laptop konusunda hiç tecrübem yok. Ekran kartı kaç watt, ısınır mı , ekranı kötü mü anlayamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  2. RevenKalr

30k Bütçe telefon önerisi

30K bütçe ile telefon arıyorum, kamera ve günlük işler için ihtiyacım var. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler
  3. S

30k Bütçe Laptop Önerisi

Merhaba, 30k bütçem var. Yurda gideceğim ve bölümüm de yazılımla ilgili olduğu için laptop almak istedim. Aradığım özellikler hafif olması ve dışarıda da kullanma ihtimalim olduğundan dolayı şarj dayanıklılığının yeterli olması. Oyun olarak genelde çok ağır oyunlar oynamıyorum. LOL, Valo...
  4. F

Arkadaşlar en fazla 30K bütçem var hazır kasa önerisi

Arkadaşlar 30K ya acil sistem önerisi lazım Nvidia seviyorum gerisini sizlere bıraktım tavsiyelerinizi bekliyorum
  5. S

30K Bütçe İle EScooter Önerir Misiniz?

Arkadaşlar max 30k bütçem var işe gidip gelmeye elektrikli scooter bakıyorum. 4.5 km yol gideceğim ve bunun 2km sadece yokuş ve yokuş 30-35 derece eğimde olan bir yokuş bana motoru güçlü kasası sağlam beni yokuşlarda üzmeyecek bir şey istiyorum. Kilo:90 Boy:194
  6. A

25-30K 4060ti DDR5 Sistem arıyorum.

Arkadaşlar 30K civarına ekran kartı en az 4060ti olan DDR5 sistem arıyorum yardım ederseniz sevinirim. Lütfen amd ekran kartlı sistem önermeyin.
  7. A

30K ve biraz üstü bütçe laptop lütfen

Selamlar bütcem 30k cok zorlarsam 34 belki 35k yapabilirim autocad gibi programlar kullanmam gerekiyor ekranimin iyi olmasini istiyorum m1 m2 islemcili macbooklar ya da asus oled ekranli vivobooklara baktım genel olarak ne tavsiye edersiniz (AUTOCAD GIBI PROGRAMLAR IÇIN EKRAN KARTI ALMAM KESIN...
  8. L

Bütçem 30k monitör lü sistem önerir misiniz?

Bütçem 30k ekran kartı Nvidia olabilirse güzel olur monitör 144 yada 165 olabilir CS3 rdr2 GTA5 ve rainbow six siege oynicam
  9. N

Rtx 5070 hakkında bilgi

30k ve üstü olacaktı doğru cevap
  10. 17halilibo17

20-30k Laptop önerir misiniz?

Merhaba ben 12. Sinifa geçeceğim ve yks için çalışma ve üniversitedede ve günde 12 saat kullanabilecegim bir laptop arıyorum ara sırada oyun oynayabilirim rust gibi bütçem 20-30k arası her türlü öneriye açığım yanıtlarınız için teşekkürler.
  11. E

30k TL sistem önerisi

Selamlar. maksimum 30k sistem toplamak istiyorum, hem oyun hem de grafik tasarım bakımından verimli bir şeyler arıyorum. Birkaç tane topladım bu toplama bilgisayar satan sitelerden ince ve itopyadan ama emin olamadım size sormak istedim. - 27k türk lirası; AMD Ryzen 5 5600X MSI A520M-A PRO...
  12. A

30K BÜTCELİ HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

Merhaba ortalama olarak 30k lık bir bütcem var FiveM,Valorant gibi oyunları rahatca 60fps+ verebilecek sistem önerisi yaparmısınız? Teşekkür ederim.
  13. E

25K-30K Sistem önerisi

Merhaba yeni sistem toplamak istyorum bu sistemde 4060 rtx ve işlemci olarak i7 li 10 çekirdekli bir hazır sistem arıyorum yardım eder misiniz bütçe=25k-30k Monitör hariç
  14. C

30k laptop önerisi lütfen

Arkadaşlar 30k bütçem var bu fiyata laptop önerebilir misiniz? https://app.hb.biz/nBgoYGUxILqy https://app.hb.biz/IxGovL9e7bH9 Bu iki laptopu buldum acer daha iyi duruyo ama hiç laptopu değerlendiren bir yer bulamadım o yüzden çekiniyorum biraz.
  15. İsmlkl_

Max 30k bütçe laptop önerisi

Bi arkadaşım için açıyorum konuyu 30k bütçesi var böyle 3 4 yıl kullanabileceği oyun oynayacağı (rdr gta5 valo cs vb) sorun çıkartmayacak bir laptop arıyor önerileriniz nelerdir ?
  16. E

30K monitörlü hazır sistem önerisi

fps ve hikayeli oyunlar oynuyorum , 30k bütçem var nvidia ekran kartlı güzel bir hazır sistem almayı düşünüyorum. zorlarsam 35k ya çıkabilirim
  17. chatgpt

30K Televizyon Tavsiyesi

...çok model var ki kafam karıştı. Bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var. Televizyondan beklentilerim; *Büyük ekranlı olması *LG marka olması (tercihen) *Yüksek kaliteli görüntü kalitesine sahip olması Bu kriterleri göz önünde bulundurarak bana 30K bütçe ile televizyon önerisinde bulunabilir...
  18. ege1881

I5 12400f rtx 4060 sistem kaça gider?

30k ya gitmez monitör dahil 27k falan
  19. quartle

50 k PC Toplama Önerisi

attığınız sisteme 30k bile verilmez
  20. B

30k daroğazsız pc lazım

30k gaming sistem cs2 valorant gibi oyunlarla 240fps+ olması lazım youtubeda vb.yerlerde hazır sistemlere baktım hepsi 4060 yanında i5 13.nesil kullanıyor ama o sistemler %28 darbogaz içeriyor ne yapmam lazım.
Top Bottom