Arama sonuçları: 30k

• Order by relevance
  1. ReQo

30k hazır sistem önerisi

Başlıkta gördüğünüz gibi, 30k hazır sistem arıyorum dostlar
  2. walterwhitww1

30k altı oyun için laptop

30k bandında oyun için alınabilecek en mantıklı laptop hangisidir
  3. sexpir

30k hazır sıstem magazalardan

beyler sadece monitor ve kasa lazım 30k ya guzel sistem lazım acil
  4. TunaBEY07

30K civarı gaming laptop önerisi

Merhabalar 30K bandında gaming laptop öneriniz var mı? Varsa yorumlara beklerim.
  5. E

30k sistem tavsiyesi

maksimum 30k bütçem var sadece kasa alacağım sistem önerir misiniz
  6. Cxyz39

Maks 30k leptop önerir misiniz

20k-30k bandında oyuncu leptop önerir misiniz? Marka fark etmez.
  7. trrkerim

30k civarı laptop önerisi

Genel olarak lol,valo,bf1 ve the forest oyniyacağım 30k üstüne max 5k cikabilirim
  8. foxbey

Öneri 25 - 30K TL İş İçin Laptop Önerisi

25 - 30K TL İş İçin Laptop Önerisi
  9. 2

30k tl sistem önerisi

30k tl bütçe var bana sadece kasa ve monitör lazim. monitör tercihim minimum 180 hz 1 ms ve ips panel olursa iyi olur ve taksit olarak yapıcam taksit ile 30k-40k arası olursa sıkıntı yok. yorumlarınızı bekliyorum
  10. I

30K bütçeye uygun pc önerisi

30K bütçeye uygun pc önerisi yapabilir misiniz arkadaşlar poe2 hikayeli oyun tarzında oyunları oynuyorum genelde
  11. TorkLu

30k 40k arası laptop önerisi

30k 40k arası güzel laptop önerileriniz var mıdır
  12. QuantumSyndicate

Yardım 30k Bütçe Laptop Tavsiyeleri Buraya

Arkadaşlar kutsal soru ile yine karşınızdayız, 30K Bütçe ile alınabilecek laptop tavsiyeleriniz nelerdir?
  13. U

30k fiyatlı laptop önerisi

Başlıkta da belirttiğim gibi laptop alacağım. Kasım indirimlerinin yaklaştığının farkındayım ama 30k ile alınabilecek en iyi laptop speclerini görüp ona göre indirimlerde yolumu çizeceğim. 25-30k aralığında önerilerinizi bekliyorum.
  14. A

20-30k bütçe laptop önerisi

90 watt üzeri ekran kartına sahip (tercihen nvidia) laptop önerebilir misiniz? Bütçe 20-30k arası
  15. R

F/P 30k loptop arıyorum

F/p laptop almayı düşünüyorum 30k cıvarı bühçem var ekran kartı olarak rx7600s düşünüyorum
  16. Dorske

Taksitli 30k bilgisayar tavsiyesi

Bütçe taksitle beraber 30k 6-9 taksit düşünüyorum. çoğunlukla oyun için kullanıcam (%70 oyun %30 programlama için kullanıcam) belki 1-2k oynama yapabilirim eğer performansı güzel yükseltirse
  17. imasa32

30K civarı sistem önerisi

Şöyle bir sistem özelleştirmesi yaptım da alınır mı ya da sizlerin önerebileceği 30k civarı sistemler var mı?
  18. Y

30K HAZIR SİSTEM ÖNERİR MİSİNİZ ?

Selamlar 30K bütçem var işlemci amd ekran kartı nvdia bir sistem arıyorum hazır mı toplamı mı almalıyım karar veremedim şimdiden teşekkür ederim
  19. T

ASUS TUF 4070 TI SUPER OC 30k YA ALINIR MI

Merhabalar arkadaşlar sizce baslıktaki karta verilir mi 30k arkadaşa alacağım
  20. thematty

20-30K arası sistem önerisi

20-30K arası sistem önerisi yapabilir misiniz dostlar?
Top Bottom