Arama sonuçları: *

1. TRXeNoNTR

Çözüldü✓ Monster Tulpar T7 V24.1 için Laptop Soğutucu Önerisi

tamamdır beyler hepinize yardımınız için teşekkür ediyorum. Sonuç olarak gidicem düzgün bi thermal macun alıp yetkili servise vericem sürmeleri için.
  2. TRXeNoNTR

Yok hocam altı boşta ama hala 85-87 derece görüyor 1727989052 yani altına soğutucu almam gerekmez mi niye kimse soğutucu önermiyor bu soğutucular işe mi yaramıyor anlamadım
  3. TRXeNoNTR

Yükseltsin derken nasıl bir yükseltme hocam anlayamadım da 1727903513 Bu arada beyler dediğim gibi piyasa fiyatlarını bilmiyorum o yüzden 700-800 dedim ama madem çok aşağıda kalıyor bari 1300-1500 civarı önerin yeter ki sağlam bişi olsun da işimi görsün
  4. TRXeNoNTR

Oyun oynarken maksimum yük altında Ekran Kartı 87-90 derece sıcaklıkları görüyor bu yüzden dolayı bir laptop soğutucusu şart diye düşünüyorum. Piyasa hakkında pek bir fikrim yok ama max 700-800tl’ye kadar olan önerilerinizi bekliyorum. (Eğer bu fiyatlarda adam akıllı laptop soğutucusu yoksa...
  5. TRXeNoNTR

Çözüldü✓ Monster Tulpar T7 V24.1 ile Samsung 980 PRO 1 TB Uyumlu mu?

:D Ya almışken alayım diyorum nasılsa 3 sene sonra yeni pc felan geçersem de kullanırım. Ha bi de yılbaşından sonra zam diyolar ondan. 1727737226 Tamamdır sağolasın hocam
  6. TRXeNoNTR

Arkadaşın gözünden kaçmış herhalde hocam sorun yok siz sağolun doğru bilgi için 🙏 Son olarak şunu da soracağım : Böylece ssd maximum değerlerinde çalışmayacak ama 4 gb okuma yazma olmak üzere yine de çalışacak yani sorun olmayacak dimi
  7. TRXeNoNTR

Hocam biriniz ‘pcye uyumlu, en iyi verimi verir’ diyor diğeriniz ‘pcye uyumlu ama en iyi verimi veremez’ diyor. Hanginizinki doğru ben şimdi anlamadım 🥲
  8. TRXeNoNTR

evet biliyorum da benim PC’yle tam anlamıyla uyumlu mu, sorunsuz bi şekilde tam verimde çalışabilecek mi?
  9. TRXeNoNTR

Herşeyiyle uyumlu mudur yani maximum verimde çalışır dimi
  10. TRXeNoNTR

Başlıkta da belirttiğim üzere elimde Monster Tulpar T7 V24.1 laptop mevcut. Herhangi bir extra hdd veya ssd takılmadı fakat yetersiz geldiği için bir Samsung 980 PRO m2 ssd takviyesi yapmayı düşünüyorum. SSD Donanımı konusunda aşırı detaylı bilgiye sahip değilim o yüzden burada sormak istedim...
  11. TRXeNoNTR

Windows Media Player Codec Hatası

Arkadaşlar drone ile çektiğim bi video görüntüsünü bilgisayara aktardıktan sonra bilgisayarda oynatmaya çalışırken karşıma bu sorun çıktı. Neden böyle bir sorun oldu ve Çözümü nedir?
  12. TRXeNoNTR

Windows 10 Etkinleştirme Sorunu

Dediğini yaptım 2 saniyede halloldu eyvallah :D
  13. TRXeNoNTR

o yöntemi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Şu sorun çözülse zaten direkt etkinleşmiş olacak da sorunu çözemedim işte niye böyle bir hata alıyorum ki
  14. TRXeNoNTR

yok cmd ile yapmak istiyorum, garanti olsun
  15. TRXeNoNTR

Cmd üzerinden Windows 10 etkinleştirmeye çalışıyorum son adıma kadar geldim fakat son adımda böyle bir hatayla karşı karşıyayım, nasıl çözebilirim?
  16. TRXeNoNTR

Microsoft Sıra Dışı Oturum Açma Etkinliği

Tamamdır hocam çok teşekkürler 1702807612 Hocam az önce yine girdim hesaba bi gelişme var mı diye ama yine oturum açma başarılı gözüken biri var. Nasıl oluyor bu? O kadar şifre değiştirdim, iki faktörlü doğrulama ekledim, az önce benden bile hesaba girerken iki faktörlü doğrulamanın kodunu...
  17. TRXeNoNTR

Tamamdır hocam teşekkürler. “Oturumumu kapat” seçeneğini seçtim artık tüm hesaplarda oturumum kapatıldı dimi
  18. TRXeNoNTR

Hocam tüm cihazlardan oturumumu kapatmak için ‘Oturumumu Kapat’ seçeneğine mi basıcam yoksa onun yanındaki ‘Oturum Kapatma hakkında daha fazla bilgi edin’e mi basıcam
  19. TRXeNoNTR

Tamamdır çok teşekkürler. Dediğiniz herşeyi yaptım; şifre değiştirme, iki faktörlü doğrulama ve kurtarma epostası. İki faktörlü doğrulama açık olduğu için zaten bu saatten sonra nolursa olsun kaç kere denerse denesin hesaba giremez o yüzden şimdilik yeni eposta adı ekleyip birincil yapmama...
  20. TRXeNoNTR

Arkadaşlar Acil yardım edin lütfen napacağımı bilmiyorum elim ayağıma dolandı. Aniden gelen bir maille bilinmeyen bir konumdan (Hırvatistan olarak gözüküyor ama çok yüksek ihtimal vpn kullanılmış) hesabıma erişilmeye çalışıldığı söylendi. Hemen iki faktörlü doğrulama ekledim yedek eposta ekledim...
Top Bottom