Arama sonuçları: *

1. X

Başlangıç için 500cc motosiklet alınır mı ?

Durdugun yerde yan yatırdıgında üzülmeyeceksen ve elinin ayarını bilip aşırı gaz açmayacaksan alabilirsin
  2. X

Logitech g29 yerine fp ne alınabilir

Minimum g29. Veya gamepadle oyna. g29 altı oyuncak gibi gelir. g29 da zaten oyuncaktan farksız.
  3. X

50cc Yuki Risotto Scooter İçin Uygun Akü Önerisi

aküyü çıkart numarasını yaz o yazdığın numaraya muadil ürünler çıkıyor genelde. benzer isimle satış yapıyolar. amperinin ve boyutunun aynı olmasına dikkat et alırken.
  4. X

Easymx X15 gamepad 125 hz mi 1000 hz mi?

x15 125hz değil 1000hz
  5. X

Far Açıkken motor stop ediyor

subap ayarın bozuk gibi sanki ama kesin bir şey diyemem ustana bi sor istersen
  6. X

eğer güvendiğin bi tamirci yoksa motor bile indirtirler kafalarına göre eğer kontrol edebiliyorsan bunlara bak youtubeda bir sürü video bulursun. batarya kaç yıllık ve uzun süre beklediği oldu mu motorun veya hiç şarj etmek zorunda kaldın mı? evetse bataryan bitik ve yeterince güçlü olmadıgı...
  7. X

sele altında vidalı bi kapak olur. onu aç. orada karbüratorun var. vidadan benzinin ne kadar gittiği ayarlanıyor rölantide. youtubedan bi bak karbürator ayarı nasıl yapılıyor. oradan ayarını yap. bu çözmezse daha farklı şeyler denemen gerekcek sorunu bulmak için
  8. X

boğulup stop etcekmiş gibi yapıyor mu motorun?
  9. X

Güzel gamepad önerisi

İade hakkın var amazonda satıldığı için. Kaliteli
  10. X

idle ı arttırın karbüratorde bi fark olacak mı bakın. olmuyorsa bataryada sıkıntı var gibi
  11. X

Güzel gamepad önerisi

8Bitdo Ultimate Hall Effect var ama değer mi sen karar ver fiyat farkına.
  12. X

🔥İndirim Fıstık Yeşili Xbox Controller 2399TL

x15 i 966 TL'ye aldım. 2 3kya çok pahalı geliyor bunlar
  13. X

❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 760 TL

Ürünü 670TL üstüne getiremiyorum gümrük mevzuatı sınırlandırması diyor. Altına sipariş vermemide temu engelliyor ne yapmam lazım?
  14. X

Öğrenci İçin Kredi Kartı Önerisi

değil zaten. kampanyaları yapanlar aidatlı olanlar oluyor
  15. X

Öğrenci İçin Kredi Kartı Önerisi

enparayı dene. aitdatsız ve taksit seçenekleri iyi olan bi banka yok malesef yüksek limit vererek başlatmıyorlar ama düzenli kullanırsan arttırabilirler.
  16. X

Yardım Sizce hangisi daha iyi motorcu ekipman öneri

Koyu gibi duruyor. açıkçası düz rapid almak yerine bütçeyi arttırabilirsen strobe 2 almanı tavsiye ederim. güvenlik olarak daha iyi sertifikası ve güneş gözlüğü de var.
  17. X

Yardım Sizce hangisi daha iyi motorcu ekipman öneri

Yazın yanmak istemiyorsan beyaz al.
  18. X

900 km motorda arıza(n250)

motorda takılma, istop, çok gaz yemesi vs bir sorun var mıydı gidişinde? vuruntu sesi geliyor muydu üst kapaktan? ustan sesten valve sesi oldugunu tahmın edebilir ama düzeltirken metrik çakı kullanması gerekiyor. ayrıyetten garantiden düzeltilmesini iste. bu kullanıcı hatası değil
  19. X

900 km motorda arıza(n250)

valf ayarı bozuk olabilir ses bundan da kaynaklanıyor olabilir. vurma sesi gibimiydi? ustaya ısrarla sor metrik çakıyla mı yapıyor yoksa göz kararı mı yapıyor. göz kararıyla yapıyorsa veya ben kaç yıllık ustayım diyorsa girme bile. el ile ayarlanan bir şey değil düzeltemez. subaplar yanlış...
Top Bottom