Neler Yeni

900 km motorda arıza(n250)

HipsterZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Melihcan sağdıç
pulsar n250 modelini aldım 900km de olmasına rağmen sesinden şüpelenip servise götürdüm valf ayarı yapılcak diyip yarın gelmemi söyledi ne yapöalıyım nelere dikkat etmeliyim tavsiyeniz ne 0 motorda 1k km olmadan bu sorun olması normalmi

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Esen
valf ayarı bozuk olabilir ses bundan da kaynaklanıyor olabilir. vurma sesi gibimiydi? ustaya ısrarla sor metrik çakıyla mı yapıyor yoksa göz kararı mı yapıyor. göz kararıyla yapıyorsa veya ben kaç yıllık ustayım diyorsa girme bile. el ile ayarlanan bir şey değil düzeltemez. subaplar yanlış olursa zarar gorebilir piston ve valve

HipsterZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Melihcan sağdıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valf ayarı bozuk olabilir ses bundan da kaynaklanıyor olabilir. vurma sesi gibimiydi? ustaya ısrarla sor metrik çakıyla mı yapıyor yoksa göz kararı mı yapıyor. göz kararıyla yapıyorsa veya ben kaç yıllık ustayım diyorsa girme bile. el ile ayarlanan bir şey değil düzeltemez. subaplar yanlış olursa zarar gorebilir piston ve valve
reis servise götürdüm durumu anlattım sesi dinledi direk valf sesi dedi kulağnı kullandı herehangi bir ekipmanla ölçmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

canımı sıkan 0 motor alıp 1km olmadan blok açılcakmı o

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Esen
reis servise götürdüm durumu anlattım sesi dinledi direk valf sesi dedi kulağnı kullandı herehangi bir ekipmanla ölçmedi
motorda takılma, istop, çok gaz yemesi vs bir sorun var mıydı gidişinde? vuruntu sesi geliyor muydu üst kapaktan? ustan sesten valve sesi oldugunu tahmın edebilir ama düzeltirken metrik çakı kullanması gerekiyor. ayrıyetten garantiden düzeltilmesini iste. bu kullanıcı hatası değil
1736364580707.png

HipsterZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Melihcan sağdıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
motorda takılma, istop, çok gaz yemesi vs bir sorun var mıydı gidişinde? vuruntu sesi geliyor muydu üst kapaktan? ustan sesten valve sesi oldugunu tahmın edebilir ama düzeltirken metrik çakı kullanması gerekiyor.
Alıntıyı görüntüle
motorda hiçbir sorun yok sadece stop ederken kahkaha sesi gibi ses geliyor birde 4000 devirden sonra granajlardan aşırı ses geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

motorda hiçbir sorun yok sadece stop ederken kahkaha sesi gibi ses geliyor birde 4000 devirden sonra granajlardan aşırı ses geliyor
gelen granaj sesi motorun sesinden de çok

Top Bottom