Arama sonuçları: *

1. C

Yardım Rampage hydra r6 rbg tuş sorunu devam ediyor mu

çok kararsız kaldım r6 istediğim özellikleri karşılıyor fakat bazıları bu tuş sorunlarını yaşamış uzun soluklu bi klavye istiyorum o yzden almaya korktum biraz hatta abdullahın videoda toplu klavye deneyimleri videosunda r6 da vardı ctrl tuşu çıkıyodu napıcamı hiç bilmiyorum bu arada k55 evet...
  2. C

Yardım Rampage hydra r6 rbg tuş sorunu devam ediyor mu

Rampage hydra r6 rbg da tuş sorunları olduğunu söyleyenler var tuşların basılı kalması hiç işlememesi ya da uzun kullanımda tuşların yerinden çıkması vs bende r6 yı almayı düşünüyorum ama bu sorunlar hala devam ediyorsa almayacağım azıları onlar eski jenerasyonlarda yenilerde böyle sıkıntılar...
  3. C

Öneri Mekanik Klavye Önerisi (Max 400tl)

bu da güzel bunu da gördüm ama r6 kadar iyi değil bence aydınlatmalı bi tık sönük ve bilek desteği kısmı kötü olmuş bnce su geçirmeme olayı dert değil masamda öye bi sorun yaşamıyorum dikkat ediyorum başka önerin var mı bide bu black switch red düşünüyorum
  4. C

Öneri Mekanik Klavye Önerisi (Max 400tl)

Max 400tl lik bi mekanik klavye arıyorum aklımda yılların efsanesi rampage hydra r6 rbg var ama farklı fikirlere de açığım.Monster pusat k3 pro da güzel ama blue switch diye istemiyorum.Klavyede aradığım özellikler: Türkçe tuş dizilimi(fabriksayon çıkışlı olursa güzel olur) Red switch full...
Top Bottom