Neler Yeni

Yardım Rampage hydra r6 rbg tuş sorunu devam ediyor mu

c0rtex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakan Karademir
Rampage hydra r6 rbg da tuş sorunları olduğunu söyleyenler var tuşların basılı kalması hiç işlememesi ya da uzun kullanımda tuşların yerinden çıkması vs bende r6 yı almayı düşünüyorum ama bu sorunlar hala devam ediyorsa almayacağım azıları onlar eski jenerasyonlarda yenilerde böyle sıkıntılar yok diyor ama bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim bi de red switch türkçe tuş dizilimli multimedya tuşları olan klavye önerileriniz varsa alırım

Nikmikyok

80+
Hazira ayında Rampage Hydra R6 Full Color RGB bu modeli aldım sırf red switch olduğu için, bahsetmiş olduğun hiçbir sorunu yaşamadım. O dönemde Game Power Ogre RGB Red Switch almayı düşünüyordum ama stoklarda bir türlü bulamamıştım alternatif olarak bunu buldum, yazılımını beğenmiyorum sadece kullanışlı gelmedi. Corsair K55 bakabilirsin aynı fiyatları neredeyse ama o sanırım mekanik klavye değil.

c0rtex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakan Karademir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hazira ayında Rampage Hydra R6 Full Color RGB bu modeli aldım sırf red switch olduğu için, bahsetmiş olduğun hiçbir sorunu yaşamadım. O dönemde Game Power Ogre RGB Red Switch almayı düşünüyordum ama stoklarda bir türlü bulamamıştım alternatif olarak bunu buldum, yazılımını beğenmiyorum sadece kullanışlı gelmedi. Corsair K55 bakabilirsin aynı fiyatları neredeyse ama o sanırım mekanik klavye değil.
çok kararsız kaldım r6 istediğim özellikleri karşılıyor fakat bazıları bu tuş sorunlarını yaşamış uzun soluklu bi klavye istiyorum o yzden almaya korktum biraz hatta abdullahın videoda toplu klavye deneyimleri videosunda r6 da vardı ctrl tuşu çıkıyodu napıcamı hiç bilmiyorum bu arada k55 evet mekanik değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,966
Üyeler
165,264
Son üye
dodokusu
Top Bottom