Arama sonuçları: *

1. 7

Bilgisayarım kulaklığımı algılamıyor.

peki, yinede yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Dün akşamdan beri cevap gelmiyordu.
  2. 7

Aslında benim kulaklığım jack girişli sadece ışıklarının yanabilmesi için usb bağlantısı yapılıyor. Usb girişini çıkarsamda durum aynı maalesef :/
  3. 7

aslında kulaklık çalışıyor fakat 1 kere çıkardıktan sonra tekrar taktığımda çalışmıyor. Yani kulaklığı ne zaman takmak istesem bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum 1616760075 yukarıda yazdığım gibi durum hocam, driver güncellemesi yaptım.
  4. 7

Bilgisayarıma açtığımda kulaklığı 1 kere takıyorum çalışıyor. Kulaklığımı çıkarıyorum (jack girişinden) tekrar taktığımda bilgisayar kendi hoperlöründen sesi veriyor, kulaklığımı algılamıyor. Kulaklıkta bir arıza yok. Telefonda vs. çalışıyor. Laptopumun markası dell inspiron 5567 Kulaklık ise...
  5. 7

İmice X7 Oyun Faresi Alınır mı?

Teşekkür ederim arkadaşlar, inceleyeceğim. 1616398532 sizin öneriniz nedir ? varsa yazabilirmisiniz?
  6. 7

İmice X7 Oyun Faresi Alınır mı?

Ürün şu : https://www.trendyol.com/imice/x7-oyun-faresi-kablolu-usb-oyun-7-dugme-ledli-gaming-mouse-p-31431207?boutiqueId=558774&merchantId=312381&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.43.4 Max...
  7. 7

(Çözüldü) 150tl'ye kadar kulak üstü kulaklık önerisi

Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
  8. 7

Anlıyorum.. peki başka öneriniz varmıdır kablosuz kulakiçi kulaklık olarak 150tl'ye kadar
  9. 7

Kablolu olması tercihimdir. 1616183218 Önerin için teşekkürler inceleyeceğim.
  10. 7

Kulak üstü olmasını istiyorum. Gündelik hayatta kullanacağım.Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.
Top Bottom