Neler Yeni

Bilgisayarım kulaklığımı algılamıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
YG7Z
Bilgisayarıma açtığımda kulaklığı 1 kere takıyorum çalışıyor. Kulaklığımı çıkarıyorum (jack girişinden) tekrar taktığımda bilgisayar kendi hoperlöründen sesi veriyor, kulaklığımı algılamıyor. Kulaklıkta bir arıza yok. Telefonda vs. çalışıyor. Laptopumun markası dell inspiron 5567 Kulaklık ise rampage x-jammer kulak üstü kulaklık. Yardımcı olursanız sevinirm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarıma açtığımda kulaklığı 1 kere takıyorum çalışıyor. Kulaklığımı çıkarıyorum (jack girişinden) tekrar taktığımda bilgisayar kendi hoperlöründen sesi veriyor, kulaklığımı algılamıyor. Kulaklıkta bir arıza yok. Telefonda vs. çalışıyor. Laptopumun markası dell inspiron 5567 Kulaklık ise rampage x-jammer kulak üstü kulaklık. Yardımcı olursanız sevinirm.
arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?

Son düzenleme:

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Kulaklığın desteklemediği bir işletim sistemi kurulu olma ihtimali var mı?

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin

arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?
driver güncelle aygıt yöneticisinden düzelir eğer girişini algılıyorsa algılamıyorsa yapacak bir şey yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
YG7Z
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulaklığın desteklemediği bir işletim sistemi kurulu olma ihtimali var mı?
aslında kulaklık çalışıyor fakat 1 kere çıkardıktan sonra tekrar taktığımda çalışmıyor. Yani kulaklığı ne zaman takmak istesem bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum

driver güncelle aygıt yöneticisinden düzelir eğer girişini algılıyorsa algılamıyorsa yapacak bir şey yok
yukarıda yazdığım gibi durum hocam, driver güncellemesi yaptım.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
aslında kulaklık çalışıyor fakat 1 kere çıkardıktan sonra tekrar taktığımda çalışmıyor. Yani kulaklığı ne zaman takmak istesem bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum

yukarıda yazdığım gibi durum hocam, driver güncellemesi yaptım.
Düşük bütçe kulaklıkların USB'sinde öyle şeyler olabilir. Benim de eski kulaklıkta vardı :/

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
YG7Z
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düşük bütçe kulaklıkların USB'sinde öyle şeyler olabilir. Benim de eski kulaklıkta vardı :/
Aslında benim kulaklığım jack girişli sadece ışıklarının yanabilmesi için usb bağlantısı yapılıyor. Usb girişini çıkarsamda durum aynı maalesef :/

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Top Bottom