Arama sonuçları: *

1. Murkof

War Thunder düşük GPU CPU kullanım sorunu

Merhabalar. İki üç gündür eskiden 170-180 FPS aldığım War Thunder oyununda 80-90 FPS alıyorum. Ekran kartı ve işlemciye yük binmiyor işlemci 40-50% ekran kartı 50-60% kullanılıyor. Ayarlarım eskiden de oynadığım şekilde. Hiçbir değişiklik yapmadım yani. (DX11 Geri kalan en yüksekte.SSAA kapalı)...
  2. Murkof

Sistemi yükseltmeğe değer mi?

Ekran kartını RTX 5000 çıkınca yükseltmeyi düşünüyorum. Tüm sistemi o zaman mı alsam yoksa ekran kartı dışında sistemi şimdi alsam mı diye kararsız kaldım
  3. Murkof

Sistemi yükseltmeğe değer mi?

Merhabalar. Şu an kullandığım sistem i5 10400 işlemcili DDR4 bir sistem. Şimdlik idare ediyor. Ama sistemi R5 7600x ve DDR5 32GB ram'e yükseltmek istiyorum. Artı olarak 2K monitöre geçmeyi düsünüyorum. Ne düşünüyorsunuz? Değer mi acaba yoksa biraz daha bu sistemle idare mi etsem bilemedim...
  4. Murkof

Windows güncelleme sonrası wifi hızı düştü

Sonunda düzelttim oh.
  5. Murkof

Silent Hill 2 alınır mı?

Wukong kırılmadı mı? Geçen Dodinin sitesinde görmüştüm galiba . Ya da yanlş görmüşüm bilmiyorum.
  6. Murkof

Lan klavye hala aynı calismio başlama ekranında klavye kullanmam lazm klavye calismio kafayı yicem
  7. Murkof

USB WiFi nin surucusunu güncellemek istedim klavye çalışmamaya başladı. Bilgsayari açınca klavyenin ışıkları yanıp tekrar sönüyodu. Gittim bilgisayara reset attım 🥲
  8. Murkof

Evet 1728236842 Deniyorum hemen.
  9. Murkof

Merhabalar. Bir kaç saat önce windows 24h2 güncellemesini yaptım. Bilgisayarı kapatıp actım sonra tekrardan bir güncelleme geldi onu da yaptm yine restart attım. Oyun indirmeye çalışıyorum indirme hızı 400 kbs civarlarında dolanıyor. İnternet hızım 50 mbs . Oyun İndirirken 5.5, 6 mbs arası...
  10. Murkof

Gta 5 de story modda cheat engine ile para hilesi nasıl yapılır?

Oyununuz hangi sürümde?
  11. Murkof

rat yedim ne yapmam lazim lutfen yardim edin

İnterneti açabilirsin sorun yok resetlediysen.
  12. Murkof

Bir şey olmaz. Siz en kısa sürede yeni Windows kurun sistemi sıfırdan oluşturun .
  13. Murkof

En sağlamı full temizleyip işletim sistemini yeniden kurmak.
  14. Murkof

Secure boot Ekran resmi atın.
  15. Murkof

Yeni nesil bilgisayarlarda alınmış bir örnektir. Windows şifresi falan ele geçirildi ve calininca sistem kendini korumaya alıyor.
  16. Murkof

İnternet kapalı kalan dediğimi yap sonra resetle bilgisayarı
  17. Murkof

Biostan Attempt secure boot seçenegini devre dışı bırak sonra tekrar dene.
  18. Murkof

Neden böyle bir şeye bulaştınız ki?
  19. Murkof

Until Dawn optimizasyon sorunu

Merhaba arkadaşlar. Dün çıkar çıkmaz Until Dawn indirdim. Oyuna girdiğimde 10 dakkaya yakın gölgelendiricileri indirdi. Burda bir sorun yok normal ama her girişte mi bu olur? Her oyunu kapatıp açınca 10 -12 dakika gölgeleri indirmekle uğraşıyor. Ya da bu oyun böyle mi ben bilmiyorum. Oyunun...
Top Bottom