A Agahh 80+ Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 34 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Agah s 6 Ekim 2024 #1 Videodakilerin aynısını yapıyorum ama first scane bastığım zaman sadece hata sesi veriyor, bir değer çıkmıyor ne yapabilirim?
Videodakilerin aynısını yapıyorum ama first scane bastığım zaman sadece hata sesi veriyor, bir değer çıkmıyor ne yapabilirim?
Murkof 80+ Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 410 Dahası Reaksiyon skoru 251 İsim Mert Soydan 6 Ekim 2024 #2 Agahh yazmış: Videodakilerin aynısını yapıyorum ama first scane bastığım zaman sadece hata sesi veriyor, bir değer çıkmıyor ne yapabilirim? Devamı için tıklayın... Oyununuz hangi sürümde? Upvote 0 Downvote
Agahh yazmış: Videodakilerin aynısını yapıyorum ama first scane bastığım zaman sadece hata sesi veriyor, bir değer çıkmıyor ne yapabilirim? Devamı için tıklayın... Oyununuz hangi sürümde?
A Agahh 80+ Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 34 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Agah s 6 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Murkof yazmış: Oyununuz hangi sürümde? Devamı için tıklayın... daha dün indirdim herhalde son sürüm de Upvote 0 Downvote
Murkof yazmış: Oyununuz hangi sürümde? Devamı için tıklayın... daha dün indirdim herhalde son sürüm de