Arama sonuçları: *

1. ardaakahs

Kenarlarda nokta şeklinde lekeler?

iPhone 15 cihazımın 4 tarafına aynı şekilde geçmeyen nokta şeklinde lekeler var nedeni nedir acaba?
  2. ardaakahs

Yardım Üst ses tuşu metal sesi çıkarması

Cihazım iPhone 15 power tuşu ve alt ses kısma tuşu aynı sesi çıkarırken ses açma tuşu daha ince metalik bir ses çıkarıyor cihaz daha 2 haftalık bu normalmidir?
  3. ardaakahs

Yardım Ses tuşlarının sesleri farklı

Bu normalmidir yoksa switch bozukmu? Cihaz 12 günlük
  4. ardaakahs

Yardım İphone 15 video cızırtı sorunu?

Merhaba iphone 15 cihazımda sosyal medya platformlarında video izlerken kaydırdıkça videonun ilk başında bir cızırtı sesi çıkarıyor bunun dışında en bilindik müzük platformunda hızlı bir şekilde listeden şarkı değiştirince patlama sesi çıkarıyor bunun nedeni nedir normalmidir? her videoda...
  5. ardaakahs

Yardım Arka kapaktaki boşluklar?

Merhaba iPhone 15 cihazımın arka camının kenarlarındaki boşluklar hizalı değil sağ taraf çerçeveye tam yakın ama solda biraz boşluk var nedeni nedir? Sorun yaratırım?
  6. ardaakahs

Yardım Uyarıdaki imei numarası bulunamadı?

Arkadaşlar selam bugün yurtdışı iphone 15 cihazıma 3 gün önce aldım bir yasal uyarı smsi geldi girincede 120 gün içinde kapıtalacağını ve bir imei numarası göndermişler ama e devletten imei sorgulamaya çalışınca aşağıdaki resimdeki uyarıyı veriyor telefonu kapalı kutu aldım kendi ellerimle açtım...
  7. ardaakahs

Yurtdışı iPhone e-SİM nasıl aktif edebilirim?

Merhaba sorum başlıktaki gibidir fiziksel SIM yuvasının süresi dolduktan sonra e-SIM nasıl aktif edebilirim?
  8. ardaakahs

IOS Çift sim yurtdışı telefon her yıl kullanım süresi yenileniyormu?

Sorum başlıktaki gibi bu 1 tane ve aynı sim kartı üzerindenmi olmaktadır?
  9. ardaakahs

Yardım Telefona su döküldü !

Redmi telefonuma su döküldü sonra aşağıya verecem link açıldı tam olarak nedir bu? http://www.techmind.org/lcd/phasing.html Anladım kadarıyla Ağrıza gibi bir şey bilgisi olan dönerse sevnirim
Top Bottom