Yardım İphone 15 video cızırtı sorunu?

.Ardaa

80+ Silver
Reaksiyon skoru
595
Merhaba iphone 15 cihazımda sosyal medya platformlarında video izlerken kaydırdıkça videonun ilk başında bir cızırtı sesi çıkarıyor bunun dışında en bilindik müzük platformunda hızlı bir şekilde listeden şarkı değiştirince patlama sesi çıkarıyor bunun nedeni nedir normalmidir? her videoda yapmıyor veya bunun testi varmıdır?

Son düzenleme:
evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekleme; en bilindik olan müzik platformunda şarkıları hızlıca değiştirkende bir patlama sesi veriyor biraz araştırdım ve bunun sadece bende olmadığını gördüm telefonum yurt dışından aldığım için servisede götüremiyorum bazı kişiler güncelleyince geçtiğini belirtmiş iOS 18 beta 3 güncellemesini yaptım fakat durum aynı.

Yaklaşık 10 aydır düz 15 kullanıyorum fakat bahsetmiş olduğunuz sorun ile hiç karşılaşmadım, bulunduğunuz IOS sürümü nedir acaba ?

Yaklaşık 10 aydır düz 15 kullanıyorum fakat bahsetmiş olduğunuz sorun ile hiç karşılaşmadım, bulunduğunuz IOS sürümü nedir acaba ?
Hocam biraz baktım yapancı kaynaklara falan güncelleme yapılınca düzelmiş birçok kişide fakat ios 17.6 dan 18 beta 4e çıkarmama rağmen hayla aynı dc i.arda oradan konuşabilirmiyiz eğer dc kullanıyorsanız.

artı olarak herzaman yapmıyor ama çoğunlukla video başlarında reelsleri kaydırınca oluyor.

Bittikten sonra en altta choose another diagnostic suite bölümüne gir orada direkt speaker testi olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam.

Video linkini ekledim eğer yapmakta sıkıntı çekiyorsan.
aynı şekilde yapmaya çalışıyorum fakat olmuyor direk telefonu açıyor.

aynı şekilde yapmaya çalışıyorum fakat olmuyor direk telefonu açıyor.
Telefonu kapattıktan sonra 30 saniye bekledin mi?

Daha detaylı anlatayım. 1 tane fazladan Iphone lazım bunun için. Ve diğer Iphoneda VPN olması lazım ( test sonuçlarına bakacağın telefonda). VPN indir ve USA seç.

Eğer yapmakta sıkıntı çekiyorsan Support appi üzerinden randevu al ve Apple Storea git. Onlar kısa sürede sana yardımcı olurlar.

Telefonu kapattıktan sonra 30 saniye bekledin mi?

Daha detaylı anlatayım. 1 tane fazladan Iphone lazım bunun için. Ve diğer Iphoneda VPN olması lazım ( test sonuçlarına bakacağın telefonda). VPN indir ve USA seç.

Eğer yapmakta sıkıntı çekiyorsan Support appi üzerinden randevu al ve Apple Storea git. Onlar kısa sürede sana yardımcı olurlar.
hocam sanırım bu sadece amerika için çünkü hem sizin hem apple sayfasında hemde videodaki gibi denedim fakat olmuyor ve olsa bile elimde fazldan bir iphone yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,844
Üyeler
196,825
Son üye
ylmz5667
Geri