Arama sonuçları: *

1. M

❌İndirim Bitti! Glorious Model O- Wireless - 999₺

Alıntı yapıp cevap vermişsiniz, yazdığınızdan bizi birden fazla aradığınızı ve bizim sorun yok dediğimizi çıkardım. Burada kimseden kişisel bilgi istemedim, mevcut durumu ilettim.
  2. M

Aradığınız numara neresidir ? Para iadesi için sipariş iptali yapılması gerekiyor, maalesef firma olarak sipariş iptalleri yapamamaktayız. Sipariş iptali talebini Pazarama yapması gerekmektedir. Tarafımıza gelen iptal/iade talepleri ivedi şekilde onaylamaktayız.
  3. M

Merhaba, Yaşanan hata için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Pazarama mağazamızı yeni aktif ettik ve ürünleri entegrasyon programı vasıtası ile yeni eklemeye başladık. İlana açmış olduğumuz kablolu Mouse EAN kodu (Pazarama katalog sisteminde ürünler EAN ile eşleşme sağladığından) ile satışa...
  4. M

Hepsiburada MT BİLİŞİM Rezaleti

Mantıklı görmediğiniz o saçmalığı ile mart sonu ve haziran sonu arasında hergün yaşadık. Pandemi ve yasaklarla birlikte x10 artan online alışveriş çılgınlığı ve insanların o açıklamaları saçma görmesi. Kargo şubelerine kargo teslim etmeye gittiğimde gördüğüm tuvalet fırcası, çalı süpürgesi...
Top Bottom