90's
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 116
- İsim
- Kush
Samimiyetinize inanmıyorum deseydin . Çünkü ben ertesi gün arayıp bir sorun olup olmadığını sordum sorun yok dediler birden fazla kere bildirdim ve bilgi almak istedim hemde. Bu borsa da işlem açıp ya pardon aslında öyle yapmayacaktım diyip paranızı veya fonunuzu geri istemek gibi veya bankanın sizin hak ettiğiniz yatırım değerini ,ya aslında şey biz yanlışlıkla işlem yapmışız paranızı veremiyoruz demesi gibi.Merhaba,
Yaşanan hata için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Pazarama mağazamızı yeni aktif ettik ve ürünleri entegrasyon programı vasıtası ile yeni eklemeye başladık. İlana açmış olduğumuz kablolu Mouse EAN kodu (Pazarama katalog sisteminde ürünler EAN ile eşleşme sağladığından) ile satışa açılmış olan ürün EAN kodu eşleşmesi sonucunda olmayan ürünün satışı gerçekleşmiştir. Pazarama sistemsel sorunları yüzünden ürünün satıştan kaldırılamaması sonucunda ürün tüm sitelerden (program üzerinden pasife alınmak sürati ile) satıştan kaldırılmıştır. Siparişler otomatik onaya düşmesinden ve onaylanmış siparişlerin tarafımızca iptali sağlanamadığından dolayı sorunla ilgili Pazarama’ya bilgi verilmiş, birebir toplantı sağlanmıştır. Hatalı siparişlerin listesi (satışı yapılan ürünü alışımız olmadığından ) iletilmiş ve sipariş iptalleri istenmiştir. Tarafımıza iletilen mail ve telefonlara bu şekilde dönüş sağlanmıştır. Pazarama’nın siparişlerin iptallerini sağlanması için iletmiş olduğumuz bildirime geri dönüş yapmasını beklemekteyiz.
Yok arkadaşım samimi değiller samimi olsaydınız insanları mağdur etmezdiniz hala para iadesini bile yapmadınız.Umarım herkes hak ettiğini bulur.