Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Glorious Model O- Wireless - 999₺

90's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kush
Merhaba,

Yaşanan hata için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Pazarama mağazamızı yeni aktif ettik ve ürünleri entegrasyon programı vasıtası ile yeni eklemeye başladık. İlana açmış olduğumuz kablolu Mouse EAN kodu (Pazarama katalog sisteminde ürünler EAN ile eşleşme sağladığından) ile satışa açılmış olan ürün EAN kodu eşleşmesi sonucunda olmayan ürünün satışı gerçekleşmiştir. Pazarama sistemsel sorunları yüzünden ürünün satıştan kaldırılamaması sonucunda ürün tüm sitelerden (program üzerinden pasife alınmak sürati ile) satıştan kaldırılmıştır. Siparişler otomatik onaya düşmesinden ve onaylanmış siparişlerin tarafımızca iptali sağlanamadığından dolayı sorunla ilgili Pazarama’ya bilgi verilmiş, birebir toplantı sağlanmıştır. Hatalı siparişlerin listesi (satışı yapılan ürünü alışımız olmadığından ) iletilmiş ve sipariş iptalleri istenmiştir. Tarafımıza iletilen mail ve telefonlara bu şekilde dönüş sağlanmıştır. Pazarama’nın siparişlerin iptallerini sağlanması için iletmiş olduğumuz bildirime geri dönüş yapmasını beklemekteyiz.
Samimiyetinize inanmıyorum deseydin . Çünkü ben ertesi gün arayıp bir sorun olup olmadığını sordum sorun yok dediler birden fazla kere bildirdim ve bilgi almak istedim hemde. Bu borsa da işlem açıp ya pardon aslında öyle yapmayacaktım diyip paranızı veya fonunuzu geri istemek gibi veya bankanın sizin hak ettiğiniz yatırım değerini ,ya aslında şey biz yanlışlıkla işlem yapmışız paranızı veremiyoruz demesi gibi.
Yok arkadaşım samimi değiller samimi olsaydınız insanları mağdur etmezdiniz hala para iadesini bile yapmadınız.Umarım herkes hak ettiğini bulur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Oddo
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ekrem
Samimiyetinize inanmıyorum deseydin . Çünkü ben ertesi gün arayıp bir sorun olup olmadığını sordum sorun yok dediler birden fazla kere bildirdim ve bilgi almak istedim hemde. Bu borsa da işlem açıp ya pardon aslında öyle yapmayacaktım diyip paranızı veya fonunuzu geri istemek gibi veya bankanın sizin hak ettiğiniz yatırım değerini ,ya aslında şey biz yanlışlıkla işlem yapmışız paranızı veremiyoruz demesi gibi.
Yok arkadaşım samimi değiller samimi olsaydınız insanları mağdur etmezdiniz hala para iadesini bile yapmadınız.Umarım herkes hak ettiğini bulur.

Aradığınız numara neresidir ? Para iadesi için sipariş iptali yapılması gerekiyor, maalesef firma olarak sipariş iptalleri yapamamaktayız. Sipariş iptali talebini Pazarama yapması gerekmektedir. Tarafımıza gelen iptal/iade talepleri ivedi şekilde onaylamaktayız.

90's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kush
Aradığınız numara neresidir ? Para iadesi için sipariş iptali yapılması gerekiyor, maalesef firma olarak sipariş iptalleri yapamamaktayız. Sipariş iptali talebini Pazarama yapması gerekmektedir. Tarafımıza gelen iptal/iade talepleri ivedi şekilde onaylamaktayız.
Sizi forum kullanıcısı sandım .Firma adına nasıl sorgu yapıyorsunuz yapacaksanız da yeri ve usulü bu değil ? Yasal olarak buna hakkınız yok. Arkadaşlar cevap vermeyin kişisel bilgi vs sakın paylaşmayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ekrem
Sizi forum kullanıcısı sandım .Firma adına nasıl sorgu yapıyorsunuz yapacaksanız da yeri ve usulü bu değil ? Yasal olarak buna hakkınız yok. Arkadaşlar cevap vermeyin kişisel bilgi vs sakın paylaşmayın.

Alıntı yapıp cevap vermişsiniz, yazdığınızdan bizi birden fazla aradığınızı ve bizim sorun yok dediğimizi çıkardım. Burada kimseden kişisel bilgi istemedim, mevcut durumu ilettim.

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Samet Albayrak
Alıntı yapıp cevap vermişsiniz, yazdığınızdan bizi birden fazla aradığınızı ve bizim sorun yok dediğimizi çıkardım. Burada kimseden kişisel bilgi istemedim, mevcut durumu ilettim.
Siz firma yetkilisimisiniz.

90's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kush
Bende sizi forum kullanıcısı sandım diyorum.
Ben sanmıyorum ama ,profesyonel bir firma olduğunuzu düşünüyorsanız mağdur ettiğiniz tüketicilerin maddi manevi masraflarını karşılamak durumundasınız.
Google yorumlarınız da zaten farklı zamanlarda hakkınızda yapılmış kötü veya iyi yorumlar var.Belli ki kötü yorumlardan hiç tecrübe edinilmemiş.
Şahsi görüşüm bu zamana kadar zaten inanılmaz kâr elde eden firmaların başında sizin sektörünüz gelmekte daha açık nasıl söylerim bilemedim hani ama bence elinizi taşın altına koyma vaktiniz gelmiş.
Herkes hak ettiğini bulur umarım.
Mesafeli satış sözleşmesinde ve satış sözleşmesinde bir numara bir isim kep adresi mersis numarası vs var. Orada ki numarayı aradım ulaşamadım,pazarama mşt hz aradı sizleri ulaşamadığını söyledi.
Takip eden günlerde herhalde ulaşım sağlandı takip eden dediğim sanırım 7 gün :)

Son düzenleme:

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Emre
Bi iptal edemediler işin garip yanı yarın kargoya verilcek yazıyor

Oddo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Osman delil
İlgilendiği Kategoriler
HARDWARE
Merhaba,

Yaşanan hata için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Pazarama mağazamızı yeni aktif ettik ve ürünleri entegrasyon programı vasıtası ile yeni eklemeye başladık. İlana açmış olduğumuz kablolu Mouse EAN kodu (Pazarama katalog sisteminde ürünler EAN ile eşleşme sağladığından) ile satışa açılmış olan ürün EAN kodu eşleşmesi sonucunda olmayan ürünün satışı gerçekleşmiştir. Pazarama sistemsel sorunları yüzünden ürünün satıştan kaldırılamaması sonucunda ürün tüm sitelerden (program üzerinden pasife alınmak sürati ile) satıştan kaldırılmıştır. Siparişler otomatik onaya düşmesinden ve onaylanmış siparişlerin tarafımızca iptali sağlanamadığından dolayı sorunla ilgili Pazarama’ya bilgi verilmiş, birebir toplantı sağlanmıştır. Hatalı siparişlerin listesi (satışı yapılan ürünü alışımız olmadığından ) iletilmiş ve sipariş iptalleri istenmiştir. Tarafımıza iletilen mail ve telefonlara bu şekilde dönüş sağlanmıştır. Pazarama’nın siparişlerin iptallerini sağlanması için iletmiş olduğumuz bildirime geri dönüş yapmasını beklemekteyiz.
bu hikayede uyuşmayan o kadar şey var ki;;
bi kere o 'yanlışlık ' sonraki güne kadar sürdü. ürünü geri çekmek için onay beklediniz diyelim. satış çok olunca 950'den 999'a fiyat çıkarırken onay beklemediniz ama? herkes gördü bunu.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Bırakın ya birde aklama çabaları siz haksız değilsiniz pazarama hazsız değil biz satın alanlar mı haksısız. Bu arada bu arkadaş MTbilişimin çalışanıymış. Burda tüketici hakem heyetine karşı MTbilişim sorumlu ne yazıkki. Pazarama hatalı girdiyse bu kadar süre iletişime geçemeyip siparişleri iptal etmeden bekletmek ayrı bir komedi daha birde sanki gönderilmiş geri kargodan dönderilmiş gibi göstermek daha ayrı bir komedi. Bence hiç uğraşmayın 6502 sayılı tüketici kanunun 6. Maddesine bakın

• Beğen
Reaksiyonlar: 90's

Oddo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Osman delil
İlgilendiği Kategoriler
HARDWARE
10 gündür benim paramı tutuosunuz, diyelim ki benim param/limitim o kadardı. şimdi fiyatlar da arttı. başka bi şey de alamadım. kim sorumlu benim zararımdan? dolar artınca yan çizmek serbestse biz de açalım orada mağaza? siparişleri alırız, işimizi gelirse yollarız, işimiz gelmezse yanlış fiyat girmişiz deriz. ne güzel dünya.

• Beğen
Reaksiyonlar: 90's

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Emre
Çalışansan şu bizim siparişide iptal etsene

KrofeSSional

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Kerem Taşdemir
Pazarama tarafından arandım ve bana üzgün olduklarını aynı ürünün farklı bir satıcıda 2000TL olduğunu ve bunu satın almam için 200tl kupon vereceklerini söylediler. Zaten bu mousu farklı sitelerde 1650TL gibi bir fiyata bulabiliyoruz. Bunlar bizimle dalga geçiyor sanırım.

Top Bottom