Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Glorious Model O- Wireless - 999₺

90's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kush
Yinede mtbilişimi şikayet ederek başvur derim.
Fakat aracı firma ve ödemeyi yaptığımız yer pazarama.com ödemeye ait bilgi fişinde pazarama.com olduğundan öyle yapayım dedim.Aslında hepsi suçlu ayrıca ona yazılabilir mi thh bunu anlayıp işlemleri ona göre yapar mı bilmediğim için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fakat aracı firma ve ödemeyi yaptığımız yer pazarama.com ödemeye ait bilgi fişinde pazarama.com olduğundan öyle yapayım dedim.Aslında hepsi suçlu ayrıca ona yazılabilir mi thh bunu anlayıp işlemleri ona göre yapar mı bilmediğim için.
1688557298474.png

Böyle bir açıklama bulunmakta.

Mr.Tengri

80+
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Bu o rus bu çocukları hala neyi bekliyor, İptal etmek için. 2 hafta oldu, anasından emdikleri sütü burunlarından getireceğim. İlk gün iptal etseler, tamam hatadır der geçerdik. Taş taş geçiyorlar milletle.

90's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kush
Benim iptal edilmiş ürün satıcıya iade edildi şeklinde açıklama var halbu ki ben ne iade ettim ne de sakız parası verdikleri 100 tl yi kabul ettim.İyi niyetli olduklarını düşünmüyorum.Sizde yazın thh ye .

SabriAbi1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Faruk
Uygunsuz davranış
Arkadaşlar satıcı şerefsizin önünde gideni ibnelik yaptı para iadesi olacakmış

Son düzenleme:

Griffith

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Cem Temeltaş
Steam
steamcommunity.com/id/Griffith-kun/
Discord
Griffith
Steam ID
Griffith-kun
Battle.net
Griffith#2792
Discord
Griffith
Twitch
GriffithHS
1688559499834.png

Bende durum böyle. Hiç dokunmuyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: 90's

KrofeSSional

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Kerem Taşdemir
Sonunda iptal ettiler. THH'ye başvurma zamanı. Para veya mouse umrumda bile değil. Sadece bunların ceza yemesini istiyorum.
1688659845968.png

JANEH

80+ Bronze
adamlar iyi yada kötü hayatının rekmanını yaptırdıyala :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
M. Ali ARSLAN
bu pazarlama denen sirket, benden onay almadan, sanki ben urunu almısımda geri iade etmisim gibi sozde "iadae sureci" ni baslatmıs. hem talep olusturarak hemde arayarak, benden habersiz, olmamıs bir senaryoyu olmus gibi gosterme hakkını size kim veriyor dedim. mta ile çetemisiniz, kimin hakkını kime sormadan koruyorsunuz diye talep açtım. iade surecinden hebrimin olmadıgını ve pazarlama sirketinin kamisyoncu olarak bana sormadan ben yapmısım gibi aksiyonlara girmemesi talimatını verdim.

dilenciye teklif eder gibi maduriyetimizin giderilmesi icin 50 lira teklif ettiler utanmadan basta..

neyse, kardesim yemeyin bu oyunları, arayın talebi geri cektirin, THH yede herturlu SS lerle durum bilgisiyle gidelim. hata bu telefondaki talebimin bi suretini de mail istedim.

muz cumhuriyetinde at kosturduklarını sanıyolar.

mta ne kadar sucluysa bu hareketiyle pazarlama sirketide o kadar sorumlu.

hala aynı model satılıyo, versin kuponu fark odemeden alalım. kendi hatalarının ceremesini biz cekecek degiliz

90's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kush
bu pazarlama denen sirket, benden onay almadan, sanki ben urunu almısımda geri iade etmisim gibi sozde "iadae sureci" ni baslatmıs. hem talep olusturarak hemde arayarak, benden habersiz, olmamıs bir senaryoyu olmus gibi gosterme hakkını size kim veriyor dedim. mta ile çetemisiniz, kimin hakkını kime sormadan koruyorsunuz diye talep açtım. iade surecinden hebrimin olmadıgını ve pazarlama sirketinin kamisyoncu olarak bana sormadan ben yapmısım gibi aksiyonlara girmemesi talimatını verdim.

dilenciye teklif eder gibi maduriyetimizin giderilmesi icin 50 lira teklif ettiler utanmadan basta..

neyse, kardesim yemeyin bu oyunları, arayın talebi geri cektirin, THH yede herturlu SS lerle durum bilgisiyle gidelim. hata bu telefondaki talebimin bi suretini de mail istedim.

muz cumhuriyetinde at kosturduklarını sanıyolar.

mta ne kadar sucluysa bu hareketiyle pazarlama sirketide o kadar sorumlu.

hala aynı model satılıyo, versin kuponu fark odemeden alalım. kendi hatalarının ceremesini biz cekecek degiliz
Üzerine gitmek lazım ama thh ye güvenmiyorum bende hiç . Söylediklerine katılıyorum memleketin hali yönetim açısından çok ama çok kötü halde şöyle ki yani biraz caydırıcı ,onları korkutan bir yönetim veya sistem olmuş olsa zaten bu topa girmezlerdi diye düşünüyorum. Şuna değineceğim işte bu fırsatçılar,stokçular,alsat ama böyle çirkin tamamen yıpratıcı ve başkalarına da zarar veren bir şekilde alsat yapan insanlar yüzünden de bu noktaya geldik.Ya Allah aşkınıza satıcı koca firma bilmiyor mu sanıyorsun bir kullanıcı 5 tane 10 tane mal çekiyor veya alıp alıp kafasına göre baktı satamıyor iade ediyor vs. Hep böyle böyle çivisi çıktı işin. Şimdi onlarda sallamıyor veya basitçe peki kardeşim madem öyle bizde başlıyoruz diye düşünüyor vs birden fazla örnekle desteklenebilir durum. Allah yardımcımız olsun.
Geri vites yapmayın bakalım ne sonuç alacağız.Sırf merakımdan bende üzerine bu düşeceğim konunun.

Oddo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Osman delil
İlgilendiği Kategoriler
HARDWARE
MT Bilişim'e tıklayınca :
Mesaj otomatik birleştirildi:

MT Bilişim'e tıklayınca :
acaba yorumlarla baş edemeyip pazarama'da sayfayı mı kapattılar? diğer pazarlarda buluruz ki

Ekler

• mt.PNG
    mt.PNG
    18.8 KB · Hit: 55

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Samet Albayrak
Biraz acımasız oluyor ama param halen iade edilmediğini düşünürsek bence olumsuz yorumu hakediyorlar.

Ben yaptım konu ile ilgili yorumumu sayfalarına, sizde yapabilirsiniz sonuçta olmayan bir şeyi yazmıyoruz. Acayip sinirlerimi bozdu ortalama 1 ay paramızı gasp ettiler .

• Beğen
Reaksiyonlar: 90's
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ekrem
Merhaba,

Yaşanan hata için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Pazarama mağazamızı yeni aktif ettik ve ürünleri entegrasyon programı vasıtası ile yeni eklemeye başladık. İlana açmış olduğumuz kablolu Mouse EAN kodu (Pazarama katalog sisteminde ürünler EAN ile eşleşme sağladığından) ile satışa açılmış olan ürün EAN kodu eşleşmesi sonucunda olmayan ürünün satışı gerçekleşmiştir. Pazarama sistemsel sorunları yüzünden ürünün satıştan kaldırılamaması sonucunda ürün tüm sitelerden (program üzerinden pasife alınmak sürati ile) satıştan kaldırılmıştır. Siparişler otomatik onaya düşmesinden ve onaylanmış siparişlerin tarafımızca iptali sağlanamadığından dolayı sorunla ilgili Pazarama’ya bilgi verilmiş, birebir toplantı sağlanmıştır. Hatalı siparişlerin listesi (satışı yapılan ürünü alışımız olmadığından ) iletilmiş ve sipariş iptalleri istenmiştir. Tarafımıza iletilen mail ve telefonlara bu şekilde dönüş sağlanmıştır. Pazarama’nın siparişlerin iptallerini sağlanması için iletmiş olduğumuz bildirime geri dönüş yapmasını beklemekteyiz.

Top Bottom