Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Glorious Model O- Wireless - 999₺

90's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kush
thh örnek şikayet metni atabilir misiniz
Umarım al satçı tayfanın aklına uyup birkaç tane ürün sipariş vermemişsindir.
Dostum genel olarak ürünü sipariş verdiğini sipariş tedariği hakkında bir sorun olmadığının bilgisini pazarama dan aldığını belirt.Sipariş tarihini belirt ekran görüntüsünü ek olarak ekle.Siparişin günlerdir sağlanmadığını en sonunda arayıp yanlışlık oldu diyip iptal etmeye kalktıklarını söyle.Para iadesi almadıysan hala onuda mutlaka belirt günlerdir param iade edilmedi veya sipariş tarihinden kaç gün sonra para iadesi yapıldıysa onu söyle şu kadar gündür param zapt edildi ve başka alışveriş yapmama engel oldu bu durum vs. Bende ilk defa başvurdum bakalım ne olacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Barış
Umarım al satçı tayfanın aklına uyup birkaç tane ürün sipariş vermemişsindir.
Dostum genel olarak ürünü sipariş verdiğini sipariş tedariği hakkında bir sorun olmadığının bilgisini pazarama dan aldığını belirt.Sipariş tarihini belirt ekran görüntüsünü ek olarak ekle.Siparişin günlerdir sağlanmadığını en sonunda arayıp yanlışlık oldu diyip iptal etmeye kalktıklarını söyle.Para iadesi almadıysan hala onuda mutlaka belirt günlerdir param iade edilmedi veya sipariş tarihinden kaç gün sonra para iadesi yapıldıysa onu söyle şu kadar gündür param zapt edildi ve başka alışveriş yapmama engel oldu bu durum vs. Bende ilk defa başvurdum bakalım ne olacak.
2 tane aldım biri laptopuma biri kasama

JANEH

80+ Bronze
ARKADAŞLAR BU KONUYU HORTLATMA SEBEBİM: TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE ÜRÜNÜMÜ İPTAL ETTİĞİ GEREKÇESİYLE BAŞVURDUĞUM MODEL O MİNUS WİRLESS'IN SONUÇLARI BUGÜN YAZILI OLARAK HAKEM YETİNDEN İMZALI BİR ŞEKİLDE KARARI GELDİ
KARAR: KAZANDIM KONUYU HORTLATMA SEBEPLERİNDEN BAŞI ASLA VAZ GEÇMEYİN 1 KİŞİ GÖRSE 1 KİŞİDİR.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ZOWİE FK EMEKLİ OLMA VAKTİ GELDİ :(

899tl bu arada 999tl değil

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
866
İsim
Deniz
ARKADAŞLAR BU KONUYU HORTLATMA SEBEBİM: TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE ÜRÜNÜMÜ İPTAL ETTİĞİ GEREKÇESİYLE BAŞVURDUĞUM MODEL O MİNUS WİRLESS'IN SONUÇLARI BUGÜN YAZILI OLARAK HAKEM YETİNDEN İMZALI BİR ŞEKİLDE KARARI GELDİ
KARAR: KAZANDIM KONUYU HORTLATMA SEBEPLERİNDEN BAŞI ASLA VAZ GEÇMEYİN 1 KİŞİ GÖRSE 1 KİŞİDİR.

Vay be hayırlı olsun hocam

Oddo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Osman delil
İlgilendiği Kategoriler
HARDWARE

HO
sonuç itibari ile ne olacağını söylediler mi?
başvuranlar /başvurmayanlar için emsal teşkil eder.

bu arada daha önce avukatım aracılığı ile başka bir firmayı şikayet etmiştim ve haklı bulunmuştum. fakat sonra bu firma heyetin kendilerinin beyanını sormadığı gerekçesi ile itiraz etti ve hala mahkemeliğiz. dolayısı ile temkinli olmakta fayda var.

JANEH

80+ Bronze
HO
sonuç itibari ile ne olacağını söylediler mi?
başvuranlar /başvurmayanlar için emsal teşkil eder.

bu arada daha önce avukatım aracılığı ile başka bir firmayı şikayet etmiştim ve haklı bulunmuştum. fakat sonra bu firma heyetin kendilerinin beyanını sormadığı gerekçesi ile itiraz etti ve hala mahkemeliğiz. dolayısı ile temkinli olmakta fayda var.
sormuşlar ama baya amatörce olmuş sanırım beni haklı bulmuşlar. .... 899 tl tutarındaki ürünü tükeciye teslim edilmesi gerektiği kanaatine varılarak... bu cümle esas tabi 1 sayfa yazı var kanunlar fıkralar vs ama ana düşünce bu :)

redblack

80+

Hayırlı olsun kardeşim bende üşendim başvurmaya benimkinide iptal etmişlerdi senin gibi yapsak belkide bizde alırdık

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Ömür AYCIL
sormuşlar ama baya amatörce olmuş sanırım beni haklı bulmuşlar. .... 899 TL tutarındaki ürünü tükeciye teslim edilmesi gerektiği kanaatine varılarak... bu cümle esas tabi 1 sayfa yazı var kanunlar fıkralar vs ama ana düşünce bu :)
ürünü teslim aldığında ve teslim alana kadar ki sürecide paylasırsan sevinirim takipteyiz

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Samet Albayrak
sormuşlar ama baya amatörce olmuş sanırım beni haklı bulmuşlar. .... 899 TL tutarındaki ürünü tükeciye teslim edilmesi gerektiği kanaatine varılarak... bu cümle esas tabi 1 sayfa yazı var kanunlar fıkralar vs ama ana düşünce bu :)
Hocam ne yaptınız, mausu alabildinizmi. Benim kararda olumlu çıkmış bu ürünü bu fiyata nasıl alacağız. Muhtemelen ürün mt bilişimde yoktur.

Arkadaşlar karar çıkıpta alabilen varmı nasıl bir yol izlemeliyiz.

Son düzenleme:

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Samet Albayrak
Hakem heyeti kararına istinaden faturam kesildi. Bu gün kargoya vereceklerini belirttiler.

Top Bottom