Bugün parayı geri ödediler hocam, şimdi de yanlış barkod diye geçiştirdiler.Benim sipariş halen açık ne bekliyor bunlar iptal için. iptal etselerde hakem heyetine başvuruda bulunsak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam tedarik edilemiyorda neden 2 bin TL den satışta
Temsilciyle görüşün 1 saat dolmadan hemen ürün tedarik edilmedi diye uyarı çıkıyorBenim sipariş halen açık ne bekliyor bunlar iptal için. iptal etselerde hakem heyetine başvuruda bulunsak.
Ne yazacaksınız hocam thh neBenim sipariş halen açık ne bekliyor bunlar iptal için. iptal etselerde hakem heyetine başvuruda bulunsak.
Bi iptal etsinle yazacak bir şey buluruz. Ne yaşadıysak onu yazıcaz milletin parasını böyle gasp etmeleri hoş değil.Ne yazacaksınız hocam thh ne
görüştüm dün hocam siz iptal edin diyorBugün parayı geri ödediler hocam, şimdi de yanlış barkod diye geçiştirdiler.
Temsilciyle görüşün 1 saat dolmadan hemen ürün tedarik edilmedi diye uyarı çıkıyor
tabi biz iptal edelim ki sorumluluk almasınlar... uyanık sporlar...Bi iptal etsinle yazacak bir şey buluruz. Ne yaşadıysak onu yazıcaz milletin parasını böyle gasp etmeleri hoş değil.
Şuradan girip firmanın google sayfasına bu konuda yorum atın.
Mevzu para veya mausun gelmemesi değil 23/06/2023 tarihinde bu ürünler iptal edilebilirdi, neden bu kdar milletin parasını gasp ettiler, benim zoruma giden bu. Aynı gün arayıp iptal etseler sorun bile etmem daha önce çok geldi başımıza. ama böyle rezillik görmedim.
mtbilişim - Google'da Ara
www.google.comMesaj otomatik birleştirildi:
görüştüm dün hocam siz iptal edin diyor
fatura seçmeden devam edebiliyorsun.Ürün satıcıya teslim edildiğinden ücretiniz iade edilmiştir yazıyor .Siparişi iptal etmişler. Fatura bilgileri yok çünkü fatura yok bende ve thh online başvuruda bu bilgileri soruyor. Online dışında ki işlemler ikamet adresindeki kaymakamlık veya thh çalışma dairelerinden yapılıyor ama benim şahsen bunu yapabilmem şu an mümkün değil . Konuya hakim olan var mı ?
yok kablolu göndermişler SAODĞKGIJSAGDMGSDASiparişler iptal mi oldu
Thh ye başvursalar net kazanırlaryok kablolu göndermişler SAODĞKGIJSAGDMGSDA
Evet dostum. Başta aracılık yaptıkları mtbilişimi yazacaktım thh ye ama sonra pazaramayı uygun gördüm sonuçta parayı onlar teslim alıyor.Pazarama iyi niyetli bir firma değil.Siparişler iptal mi oldu
Yinede mtbilişimi şikayet ederek başvur derim.Evet dostum. Başta aracılık yaptıkları mtbilişimi yazacaktım thh ye ama sonra pazaramayı uygun gördüm sonuçta parayı onlar teslim alıyor.Pazarama iyi niyetli bir firma değil.