Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ Xiaomi 13t pro "Bluetooth sürekli duruyor" hatası

Kendiliğinden çözüldü sanki bir şey yapmadık. Bluetooth sürümünü güncelledik, yazılım güncelledik sonrasında bikaç defa daha verdi aynı hatayı sonra vermedi.
  2. B

R5 7500F 65 watt çekmiyor

7500f ile dün ben 105w gördüm, ben olsam biraz takılırdım belki. İşlemci saat hızı yüksekse çok sıkıntı olmamalı aslında.
  3. B

Çözüldü✓ Topladığım sisteme nasıl?

Bu yazdıklarınızdan ben olsam hava soğutmayı darkx123, ssd'yi 1tb yapmayı ve kasayı da 1000-1500 civarına 4 fanlı mesh kasalardan biriyle değiştirmeyi önerirdim. Ekran kartına kalan bütçeyi 3k daha arttırabilirdiniz.
  4. B

2500 TL'ye kablosuz kulaklık önerisi

Arkadaşlar bütçem maalesef kısıtlı ve fiyatlar da uçmuş. Yılbaşından sonra daha da uçar. 10 seneyi aşkındır Philips shm1900 kullanıyorum. 5-6 yıl kullandım defalarca düştü falan bozulunca gidip aynısından aldım yine bi 5-6 yıl kullanmışımdır. Şimdi mikrofonu biraz sıkıntılı haliyle yenilemek...
  5. B

Çözüldü✓ Eski sistem format ekranında SSD'yi görmüyor

Bu anakartta bu ssd'yi kullanıyordum zaten 10 gün öncesine kadar. Yeni bilgisayar topladım ve bu diski bir süre yeni anakartta kullandım. Hatta format da atmadan kullandım. Şimdi tekrar eski sisteme taktım windows normal açılıyor ancak format ekranında sürücüyü görmüyor. Formatı usb'den rufus...
  6. B

Yardım İntel ARC B580 ekran kartı alınır mı? (en ucuz nerden?)

Zor durumdasın anlayabiliyorum. Kartın f/p oranı çok bozulmaz gibi. İkinci elde 12gb olması piyasasını da çok düşürmeyebilir satmak istersen ilerde. Çok çok zor karar ama bu fiyata ben olsam %51 almaktan yana kayardım.
  7. B

Tahminim 1080p'de (oyuna göre değişir ama) gpu kullanım oranın maksimum %50-60ı zor geçer
  8. B

Kart 1080p'de 7500f ile darboğaz yapıyor. 2k'da bile darboğaz yapıyor. Şahsen ben de olsam deneyebilirdim ama en az 6 ay civarı sıkıntı yaratır gibi. Sonrasına da bence kimse garanti veremez. Ancak şu anki haliyle bu fiyat etmez aslında, alanlar güncellemelerle optimize olacağına inandığından...
  9. B

Sahibinden param güvende ile satış yapmak?

Agalar riskli zaten. Ama sürekli birbirinizi korkutmayın. Araba alırken dolandırılan var diye araba almayın sakın demek gibi bir şey bu. Veya Çin'den klavye alırken klavye fotosu yollamışlar diye Çin'den hiçbir şey alınmaz gibi. Ben güvendim param güvendeyle sattım. Alırken de güvendim parayı...
  10. B

Sahibinden param güvende ile satış yapmak?

İkinci el bi ekran kartı almak istedim. Şırnak/Silopi'de yaşıyorum. Kimse yanaşmıyor param güvendeye. Şahsen bu kadar abartılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Dolandıracak adam her türlü dolandırır. Elden alışverişte seni takip edip sana zarar verip paranı gasp eder vs. Bu kadar abartmaya...
  11. B

❌İndirim Bitti! 🔥Dark Freezer X123 Kule tipi soğutucu 481TL🔥

7500f ile 72-73leri gördüm test yaparken tam yükte. Oyunlarda oyununa göre 65-70 arası gidiyor. Kasanın camını açarsam 2-3 derece oynayabiliyor. Kasanın hava akışı da önemli ama.
  12. B

UYANIN! Feneri Şampiyon Yapacaklar

Ben hayatımda daha saçma çok az şey gördüm. Tüm dünyada ülkelerin büyük takımları lehine en çok hakem hatası olur. Bu doğaldır. Son 10 yılın 5'inde şampiyon olan Türkiye'nin açık ara en büyük futbol kulübünün taraftarının kendini düşürdüğü durum komik. Etrafımdaki tüm Galatasaray'lılardan...
  13. B

Kasa, PSU, SSD Önerisi

Bunda dram olduğuna emin miyiz? Forumda çok detaylı bir rehber var sanki orda dram yok diyordu ve ben takip listemden çıkarmıştım.
  14. B

Sata SSD vs HDD ' mi Mantıklı

Bu soru hala soruluyor mu dedirtecek bir soru açıkçası. Tartışmaya kapalı. Her türlü ssd. Aynı fiyata yarı kapasiteli falan bile olsa şu an fiyatlara hakim değilim bakmadım bakmam bile gerek yok.
  15. B

Millenicom deneyimleriniz

İnternet hizmetinden yana sıkıntı yaşamadım. Bir buçuk yıl kullandım. Yeni bıraktım. Taahhütsüz kullanınca zama fazla yüklendiler. Ama fazla zam yaparlarsa çıkarsın sen de. Denenebilir bence
  16. B

Afox rx 580 ryzen 5600 lü sistem alınır mı

Bu sistem bu bütçeye alınmaz kesinlikle. Alınmaz diyen çok çıkacaktır hemen çünkü çok bariz. Asıl alınır mı yerine bu bütçeye ne alınmalı diye konu açmalıymışsın.
  17. B

RX 7700 XT vs RTX 4060 Tİ 8 GB

Ben yeni aldım 7700xt 650w yeterli olur ama sitesinde min 750w istiyor. Ben 700w Gold aldım 650 de yeterli olacaktır ama uzun vadede sıkıntı yaşamamak adına bir tık üstüne koyup 700 veya 750 alınabilir. Ben bir psu yanlış alıp iade ettim. En az 2x8(6+2 oluyor genelde) pin girişi olduğuna dikkat...
  18. B

RX 7700 XT vs RTX 4060 Tİ 8 GB

Bu konuyu gerçekten ben de çok merak ediyorum. Fazla teknik bir konu. Dlss açmak evet FPS arttiriyor ama aslında görüntü kalitesini ne kadar etkiliyor. Yani görüntü ayarlarını ultradan high yapmakla arasında ne kadar bir fark var. Pek ölçülebilir bir şey de değil anladığım kadarıyla. Ama ben...
  19. B

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Biz cevap alana kadar stok bitti kanka.
  20. B

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Ben de bunu soracaktım. Bilgisi olan var mı?
Top Bottom