UYANIN! Feneri Şampiyon Yapacaklar

Sivasın hocası fener efsanesi lqwşödwqwdüq
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok doğru yorum hocam katılıyorum bu dediğine
Hakeme rağmen yendik dün ne mutlu bize

Fenerbahçe yapısı sivas gs maçında tescillenmiştir bu takım hak ligde olmasa avrupada takımlarımız daha başarılı olur bütün ligi karıştıran bu fenerbahçe aziz yıldırım ali şen şimdide ali koç

Dün derbide verilmeyen kırmızı kartlarla birlikte feneri şampiyon yapmak için elinden geleni yapıyorlar ama maalesef istediklerini yapamıyorlar. Bütün Türkiye'nin gözleri önünde şampiyon yapmaya çalışıyorlar
senin kadar boş bir insan görmedim 🤣🤣🤣🤣🤣 o yüzden senelerdir en çok harcama yapıp sampiyon olamıyorlar demi ahahahshshs

bu konuyu açmak gereksiz fener elinde sonunda kaybeder şampiyon yapamazlar zaten bok gibi para babası ve egosu olan yönetim her şeyi batırır anlamsız ve çelişkili sözlerle fb liyim

Dün derbide verilmeyen kırmızı kartlarla birlikte feneri şampiyon yapmak için elinden geleni yapıyorlar ama maalesef istediklerini yapamıyorlar. Bütün Türkiye'nin gözleri önünde şampiyon yapmaya çalışıyorlar
1733693158147.jpeg

1733693172850.jpeg

Uzatma süresini görünce direkt anladım zaten hakemlerin satın alındığını.

Beşiktaş’ı galatasaray’ı feneri boşverin de bugün milli futbolcuya o hareketi yapan adam bu ülkede ekmek yememeli .

Ben hayatımda daha saçma çok az şey gördüm. Tüm dünyada ülkelerin büyük takımları lehine en çok hakem hatası olur. Bu doğaldır. Son 10 yılın 5'inde şampiyon olan Türkiye'nin açık ara en büyük futbol kulübünün taraftarının kendini düşürdüğü durum komik. Etrafımdaki tüm Galatasaray'lılardan sürekli bunu duyuyorum (Federasyon, hakemler vs Feneri şampiyon yapmak için uğraşıyorlar) ve Galatasaray sürekli şampiyon oluyor. Bu iddialar gerçekse ve buna rağmen Fener şampiyon olamıyor GS oluyorsa büyüklüğünüze büyüklük katıyorsunuz demektir, neden şikayet ediyorsunuz? Yok gerçek değilse zaten neyden şikayet ediyorsunuz?
Ayrıca en önemlisi futbol eğlence içindir arkadaşlar, son iki yılın şampiyonu bu yıl da daha yarı olmadan farkı açmış şampiyonluğa koşan takımın taraftarı olarak tadını çıkaramıyorsan sende ciddi sorunlar var demektir.
(Not: Takım tutmuyorum)

Yaygaraya bak komiksiniz 😂 bi beraberliğe tff yi istifa ya çağıranlara bak hele şimdi de megafonla geziyorlar 😂

Onu bunu bilmemde Aylar sonra penaltı kazandık bunu kutlamalıyız.
Gs en son penaltı kazandığında oyuncusunu şehit vermisti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,470
Üyeler
183,435
Son üye
MEVOLİ
Geri