loewry
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 967
Hakeme rağmen yendik dün ne mutlu bizeSivasın hocası fener efsanesi lqwşödwqwdüq
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok doğru yorum hocam katılıyorum bu dediğine
Hakeme rağmen yendik dün ne mutlu bizeSivasın hocası fener efsanesi lqwşödwqwdüq
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok doğru yorum hocam katılıyorum bu dediğine
senin kadar boş bir insan görmedimDün derbide verilmeyen kırmızı kartlarla birlikte feneri şampiyon yapmak için elinden geleni yapıyorlar ama maalesef istediklerini yapamıyorlar. Bütün Türkiye'nin gözleri önünde şampiyon yapmaya çalışıyorlar
GS nin bjk ye yaptığı hırsızlıklara rağmen bunu demen çok ilginç.dün attık 1 tane yattılar aşşağı. Gs olsun onlar olmasın
Dünkü maç için bu gıcığım yoksa biz şampiyon olalım kimse olmasınGS nin bjk ye yaptığı hırsızlıklara rağmen bunu demen çok ilginç.
Dün derbide verilmeyen kırmızı kartlarla birlikte feneri şampiyon yapmak için elinden geleni yapıyorlar ama maalesef istediklerini yapamıyorlar. Bütün Türkiye'nin gözleri önünde şampiyon yapmaya çalışıyorlar
Uzatma süresini görünce direkt anladım zaten hakemlerin satın alındığını.Dün derbide verilmeyen kırmızı kartlarla birlikte feneri şampiyon yapmak için elinden geleni yapıyorlar ama maalesef istediklerini yapamıyorlar. Bütün Türkiye'nin gözleri önünde şampiyon yapmaya çalışıyorlar
Yaygaraya bak komiksinizDün derbide verilmeyen kırmızı kartlarla birlikte feneri şampiyon yapmak için elinden geleni yapıyorlar ama maalesef istediklerini yapamıyorlar. Bütün Türkiye'nin gözleri önünde şampiyon yapmaya çalışıyorlar
Fenerliler yastaymış nasıl olur bjk maçında penaltı kazanmadık diyeOnu bunu bilmemde Aylar sonra penaltı kazandık bunu kutlamalıyız.
Gs en son penaltı kazandığında oyuncusunu şehit vermisti