Neler Yeni

UYANIN! Feneri Şampiyon Yapacaklar

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
haro
Fenerbahçe yapısı sivas gs maçında tescillenmiştir bu takım hak ligde olmasa avrupada takımlarımız daha başarılı olur bütün ligi karıştıran bu fenerbahçe aziz yıldırım ali şen şimdide ali koç

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mustafa
Dün derbide verilmeyen kırmızı kartlarla birlikte feneri şampiyon yapmak için elinden geleni yapıyorlar ama maalesef istediklerini yapamıyorlar. Bütün Türkiye'nin gözleri önünde şampiyon yapmaya çalışıyorlar
senin kadar boş bir insan görmedim 🤣🤣🤣🤣🤣 o yüzden senelerdir en çok harcama yapıp sampiyon olamıyorlar demi ahahahshshs

mmiracy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
muhammed miraç
bu konuyu açmak gereksiz fener elinde sonunda kaybeder şampiyon yapamazlar zaten bok gibi para babası ve egosu olan yönetim her şeyi batırır anlamsız ve çelişkili sözlerle fb liyim

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,276
İsim
Diyarhan

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Dün derbide verilmeyen kırmızı kartlarla birlikte feneri şampiyon yapmak için elinden geleni yapıyorlar ama maalesef istediklerini yapamıyorlar. Bütün Türkiye'nin gözleri önünde şampiyon yapmaya çalışıyorlar
1733693158147.jpeg

1733693172850.jpeg

The Semih

80+ Gold
Uzatma süresini görünce direkt anladım zaten hakemlerin satın alındığını.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Ümit
Beşiktaş’ı galatasaray’ı feneri boşverin de bugün milli futbolcuya o hareketi yapan adam bu ülkede ekmek yememeli .

Bealzebub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Rafet Aydın
Ben hayatımda daha saçma çok az şey gördüm. Tüm dünyada ülkelerin büyük takımları lehine en çok hakem hatası olur. Bu doğaldır. Son 10 yılın 5'inde şampiyon olan Türkiye'nin açık ara en büyük futbol kulübünün taraftarının kendini düşürdüğü durum komik. Etrafımdaki tüm Galatasaray'lılardan sürekli bunu duyuyorum (Federasyon, hakemler vs Feneri şampiyon yapmak için uğraşıyorlar) ve Galatasaray sürekli şampiyon oluyor. Bu iddialar gerçekse ve buna rağmen Fener şampiyon olamıyor GS oluyorsa büyüklüğünüze büyüklük katıyorsunuz demektir, neden şikayet ediyorsunuz? Yok gerçek değilse zaten neyden şikayet ediyorsunuz?
Ayrıca en önemlisi futbol eğlence içindir arkadaşlar, son iki yılın şampiyonu bu yıl da daha yarı olmadan farkı açmış şampiyonluğa koşan takımın taraftarı olarak tadını çıkaramıyorsan sende ciddi sorunlar var demektir.
(Not: Takım tutmuyorum)

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kemal
Yaygaraya bak komiksiniz 😂 bi beraberliğe tff yi istifa ya çağıranlara bak hele şimdi de megafonla geziyorlar 😂

eneskaya6

80+ Silver
Onu bunu bilmemde Aylar sonra penaltı kazandık bunu kutlamalıyız.
Gs en son penaltı kazandığında oyuncusunu şehit vermisti

Top Bottom