Arama sonuçları: *

1. Nightkiller

Yardım Süperonline Kick ve Twitch Upload Engeli

cloudflare açılmıyor hocam bir çok vpn bile çalışmıyor 1737670111 qos ayarına bakmıştım ama bulamadım. Bayağı kısıtlı bir modem arayüzü var ve pek müdahele edilmiyor
  2. Nightkiller

çalışıyor hocam kasma yaşamıyorum, bitrate değerlerim yüksek çıkıyor. youtube da çok kısa nasıl yapılacağını anlatan videolar var
  3. Nightkiller

deniyeyim hocam sağolun yoksa superonline bir halt yapmayacak uğraştırıp duracak. Umarım çalışır 1737657283 Direk çözüm olarak bu hocam çok teşekkürler, tek çare bu firma bizi takmıyor. Stream keyi alırken sunucuyu istanbul olarak seçin yoksa yine bitrate sorunu olur. Upload yurtiçinde...
  4. Nightkiller

Nazar değidi hocam yine aynı ya gerçekten deli edecekler
  5. Nightkiller

Evet bende tam olarak ona bakıyordum, 18.30 civarı değerlerim yine iyiydi şuan yerleri öpüyor, Arayacağım bakalım bu sefer ne diyecekeler
  6. Nightkiller

akşam olunca test edeyim onlarla da sağolun 1737621991 Göz boyamak için yalan hız değerleri gösteriyorlar. Müşteri hizmetlerine anlatınca da ya gerçekten anlamıyor ya da anlamamazlıktan geliyor. Şuan bu saatlerde 0 problem gözüküyor. Akşam olduğunda tekrardan deneyeceğim ve beni anlayana kadar...
  7. Nightkiller

sanırım 18.00dan-01.00a kadar uygulanıyor, şuan ki değelerim bayağı yüksek
  8. Nightkiller

ekstaradan masraf olacak o da beni zorlar. 1737581758 şöyle bi çözüm buldum kaspersky vpn açınca bitrateler geri artıyor ama bu sefer ping de yüksek oluyor. Kısıtı anca vpnle aşabiliyoruz saçmalık ötesi
  9. Nightkiller

yeni tip olanlardan olması lazım, araştıracağım çözemezsem başka firmaya geçmekten başka çarem kalmıyor 1737571473 türknetteyken türk telekom altyapısı kullanıyordum. Şuan Superonline da türkcell altyapısı kullanıyorum. Bina da ikiside var
  10. Nightkiller

yorumllarda da aynı sorunu yaşayan bir çok kişi var gibi çözümsüz kaldık yine
  11. Nightkiller

türknet zam yaptı diye geçtim, o kadar pişmanım ki. Daha az hız veriyordu ama daha stabildi. Bu kadar sansürcü bir firma olamaz. Yayın açmaya bile izin vermiyorlar
  12. Nightkiller

türkiye versiyonu kurulu çözüm olmadı maalesef, telefondan denedim farklı laptoptanda aynı şekilde oluyor. Youtube da sorun yok, twitch ve kickte upload 1i geçemiyor
  13. Nightkiller

Süperonline 500 Mbps indirme ve 50 Mbps yükleme hızına sahip internet hizmeti alıyorum. Ancak Kick üzerinden yayın yapmayı denediğimde 1k bitrate bile kullanamadım ve OBS'de yayın ciddi şekilde droplandı. Sorunun platform kaynaklı olup olmadığını anlamak için Twitch'te denedim, fakat aynı...
  14. Nightkiller

Üniversite İngilizce Hazırlık Atlama Sınavı

hocam hazırlıkta kal diyenlere güvenme bence bende geçmedim kaldım ondan sonra 2 ayda hazırlığı geçtim bölümüm de geçiş kabul etmediği için 1 sene evde yattım. Bunu istiyorsan yapabilirsin ama direk bölüme gitmek en iyisi. Gideceğin okul illaki örnek sınav yayınlamıştır ona bak sordukları soru...
  15. Nightkiller

STEAM ÇÖKTÜ! ( DÜZELDİ )

yavaş yavaş düzeltiyorlar herhalde bende de geldi
  16. Nightkiller

❌İndirim Bitti! Sony Ps5 1tb 13500₺

klima macbook laptop satışıda başlamış oh
  17. Nightkiller

youtube premium çözünürlük saçmalığı

Maalesef herkesde öyle kendiniz 1080p seçmeniz gerekiyor
  18. Nightkiller

Ev interneti ile VPN kullanamama.

Superonline çok katı engelleme koyuyor o yüzden kendin yapmadığın sürece ve farklı yöntemler yapmadıkça engelleyemezsin. Riseup VPN dene o da güzeldir yasaklanmayan hangisi tek tek denemen lazım
  19. Nightkiller

Superonline ile düz dns değiştirip veya vpn kullanıp yasaklı sitelere giremiyorsun. Proton vpn dene şuan onunla giriyorum bende ama farklı yöntem arıyorsan bazı bypasslar varda araştırman gerek
  20. Nightkiller

Hangi internet sağlayıcısı kullanıyorsun yasak koyup engelleyebiliyorlar ondan çalışmıyordur
Top Bottom