Arama sonuçları: *

1. H

Bu çekiliş gerçek mi

İnanmadım zaten adam dolandırıcı olduğu zaten belli diğer gün gene çekiliş yapıyor 14 pro max diye opkfspeokfesok
  2. H

Bu çekiliş gerçek mi

Güzel fikirmiş lsksksjss
  3. H

Bu çekiliş gerçek mi

Valla iyi para girsek mi 😂
  4. H

Bu çekiliş gerçek mi

Story sinde niye kadın falan konuşuyor sonra bende o kadına yazdım sorun olmaz falan dedi 1706004048 Bende inanmak istemiyorum sonrasında storysine bir tane kadını koymuş kadında diyor gerçek falan bende kadına yazdım sorun falan olmaz diyede gene pek inanmadın
  5. H

Bu çekiliş gerçek mi

Sllamsajsjdkeal
  6. H

Bu çekiliş gerçek mi

Sağolun
  7. H

Bu çekiliş gerçek mi

Merhabalar bişey sormak istiyorum ben instagramda bir tane çekilişe katıldım ve gecesinde bana mesaj geldi dedi ki işte çekiliş size çıktı falan yaptı bende başta inanamadım geri falan tekrar yazdım falan gerçek mi diye adamda gerçek yaptı bende dedim ismini Google yazdığımda çıkmıyordu...
  8. H

Yardım Sd Kart Taşıma Google Play

Merhaba öncelikle sd kart aldım ve telefonuma taktıktan sonra bir sorun yoktu fakat google play'dan indirilen uygulama yada oyunlar dahili depolamaya gidiyor ve bunu düzeltemedim ve daha sonrasında ayarlardan uygulamalara girdikten sonra depolamasına girdim ve sd yada dahili olsun diye seçenek...
  9. H

Mobil erişim noktası ani internet kesilmesi

Merhaba, uzun süredir başıma dert olan hotspot sorunuyla uğraşıyorum. Telefonumdan paylaştığım interneti herhangi bir oyun, uygulama ile kullanırken ani kesilmeler yaşıyorum. Örnek vermem gerekirse Discord'da arkadaşlarımla sesli kanaldayken Online oyunda bağlantı problemi oluyor seslide...
  10. H

Razer Deathadder V2 Mini Mouse Orjinal Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır?

en güvenilir satıcı nasıl oluyor la mouseyi aldığın satıcı değil mi
  11. H

ama bu arada hb dan da aynı adam satıcı yorumları iyi https://www.hepsiburada.com/razer-rz01-03340100-r3m1-deathadder-v2-mini-oyuncu-mouse-p-HBV000011ND09?magaza=Vip%20Trend&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.63.4 1683654943 ama bu...
  12. H

hb aldım fiyat farkı vardı
  13. H

https://www.trendyol.com/razer/rz01-03340100-r3m1-deathadder-v2-mini-oyuncu-mouse-siyah-p-65872861?boutiqueId=61&merchantId=106931
  14. H

zaten 2 ihtimal var anlamadım ki bi içinden garanti belgesi çıkmadı yada kılavuzun gibi olanın içinde sahte mi orjinal mi onuda anlamadım yani
  15. H

yani sahte mi onumu demek istiyor
  16. H

mousenin altındaki seri numaraya girdim böyle diyor 1683650777 kutunun içinde sadece kılavuz gibi bir şey çıktı bide mouse işte bu kadar
  17. H

içinden bu kağıt olarak bu kılavuz gibi bişey çıktı
  18. H

mouseyi bilgisayara direk taktığımda yazılımı geldi direk
  19. H

Merhaba ben bunu trendyoldan aldım ama içinden garanti belgesi çıkmadı yada ben görmedim bir tane klavuz gibi bir şey çıktı ve sahte mi orjinal mi nasıl anlarım
Top Bottom