fotoğraf atar mısın,yazılımı çalıştı mı?Merhaba ben bunu trendyoldan aldım ama içinden garanti belgesi çıkmadı yada ben görmedim bir tane klavuz gibi bir şey çıktı ve sahte mi orjinal mi nasıl anlarım
mouseyi bilgisayara direk taktığımda yazılımı geldi direkfotoğraf atar mısın,yazılımı çalıştı mı?
yazılımda görüyorsa orjinaldir. sitesinden de bir bak orjinallik sorgulamasınamouseyi bilgisayara direk taktığımda yazılımı geldi direk
fotoğraf atar mısın,yazılımı çalıştı mı?
içinden bu kağıt olarak bu kılavuz gibi bişey çıktıyazılımda görüyorsa orjinaldir. sitesinden de bir bak orjinallik sorgulamasına
mouse altında yada kutusunda seri no yok mu ? gir bu siteyeiçinden bu kağıt olarak bu kılavuz gibi bişey çıktı
mousenin altındaki seri numaraya girdim böyle diyormouse altında yada kutusunda seri no yok mu ? gir bu siteye
Check the RazerCare Warranty Eligibility for your Purchase | Razer United States
Check your RazerCare warranty status. Enter a serial number of your Razer product to review your eligibility for support today.www.razer.com
kutunun içinde sadece kılavuz gibi bir şey çıktı bide mouse işte bu kadarHocam beyaz bir kağıt olması lazım. Ustunde garanti belgesi tarzında birsey yazıyor var mı?
(Kutunun içine koyuluyor görmemiş olabilir misin?)
Seri numaranızı veri tabanımızda bulamıyoruz.mousenin altındaki seri numaraya girdim böyle diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
kutunun içinde sadece kılavuz gibi bir şey çıktı bide mouse işte bu kadar
yani sahte mi onumu demek istiyorSeri numaranızı veri tabanımızda bulamıyoruz.
Seri numarası yanlış girilmiş olabilir. Lütfen doğrulayın ve tekrar deneyin.
Ürününüz daha önce garanti kapsamında değiştirilmişse, daha fazla yardım için lütfen müşteri desteği ile iletişime geçin .
iki ihtimal var 1 sahte 2 seri no hatalı girdin.yani sahte mi onumu demek istiyor
zaten 2 ihtimal var anlamadım ki bi içinden garanti belgesi çıkmadı yada kılavuzun gibi olanın içinde sahte mi orjinal mi onuda anlamadım yaniiki ihtimal var 1 sahte 2 seri no hatalı girdin.
firma ürettiği her malın seri numarasını basar ve database'e kaydeder. seri no doğru girdiğine eminsen ürün sahtedir. aynı seri numarasını binlerce ürüne bastıkları için bu hatayı alıyorsun. farklı ip'lerden çok fazla seri no sorgulandığında sistem otomatikman algılıyor ve kayıtlarda bulunamadı hatasını alıyorsun.zaten 2 ihtimal var anlamadım ki bi içinden garanti belgesi çıkmadı yada kılavuzun gibi olanın içinde sahte mi orjinal mi onuda anlamadım yani