Arama sonuçları: *

1. byabo

Çözüldü✓ Rx7900xtx in beyaz modeli varmı?

5080 en az 70k olur hocam demedi demeyin nvidia fayatları geçirmeye devam etsin
  2. byabo

Çözüldü✓ Rx7900xtx in beyaz modeli varmı?

Dediğim gibi beyler varsa atabilirmisiniz bütçe max 45 k
  3. byabo

İ5 11400f işlemcim ile hangi oyunları oynayabilirim

f yazmışım hocam pardon 11400 müş
  4. byabo

İ5 11400f işlemcim ile hangi oyunları oynayabilirim

yukarda dediğim gibi kasmasın hafif olsun (ekran kartı yok)
  5. byabo

Poco X6 pro hâlâ alınır mı?

veriyor ama ısınıyor çok az
  6. byabo

Güncellendi❗ Nova Bilgisayar da ilk RTX 5070 ekran kartı fiyatı eklendi

Ded Demiştim ben min 50 k olur diye ahahahhaahahahha amd babadan devam
  7. byabo

Hangi mouse yi almalıyım?

2 tane mouse arasında kaldım sizce hangisini almam lazım? Razer viper ultimate Razer viper pro 3 Oynadığım oyunlar valorant csgo fps oyunları tarzı
  8. byabo

Honor 200 alınır mı?

Oyun oynamıyosan o bütçe için alınabilecek en mükemmel telefon, honorun telefonları sağlamdır kolay kolay kırılmaz uzun senelerce götürür seni
  9. byabo

27K YA BU PC ALINIR MI

Çöp hocam 4060 için 27k çok fazla bu 1, 2 ddr4 sistemler eskidi artık bu fayatq daha iyisini toplarsın
  10. byabo

Düşük boyutlu oyun önerisi

O kalite yani
  11. byabo

Düşük boyutlu oyun önerisi

Cs 1.6 hocam kaç yıl olmuş hala oynuyorum birde squid game sunucuları fln var
  12. byabo

Yardım Harddiskimin içindeki bilgileri silmezsem satacağım kişide bilgilerim gözükürmü

sağolun hocam 1737209178 Benim psum hazır kablolu hocam dışarda hani istediğin kabloyu tak istediğin kabloyu çıkar türden değil
  13. byabo

Poco X7 Pro Güçlü Mü?

İşlemcisi mükemmel ötesi poco x6 prom ile rahat rahat oynuyodum full ayarlarda x7 pro hayli hayli oynatır.
  14. byabo

Yardım Harddiskimin içindeki bilgileri silmezsem satacağım kişide bilgilerim gözükürmü

Değerli yorumun için teşekkürler hocam çok sağol 1737208779 Hocam bu anakarta taktığımız kablonun takma yeri yeni nesil anakartlarda varmıdır? 1737208854 peki hocam bu güç kablosu psuda varmıdır yoksa ben mi takıcam? 1737209019 Çok sağol hocam peki psuda hazırda bu kablo varmıdır yoksa ben mi...
  15. byabo

Peki nası takıcam kablosu var hangi porta takıcam
  16. byabo

Merhabalar eski harddiskimin içindeki bilgileri silmedim şuan satışta alan kişi pcye taktıktan sonra bilgilerim veya dosyalarım o adamda gözükürmü?
  17. byabo

Sahibindende ürümü param güvende ile sattım parayı nasıl alacağım

para olsa bende almam zaten reis bana en koyu amd fanını getir 4060ti ile rx 7600xt aynı fiyat olsun gider nvidia alır
  18. byabo

Ekran karti vidalanmiyor

Daha detaylı açıklarmısınız hocam
  19. byabo

Sahibindende ürümü param güvende ile sattım parayı nasıl alacağım

Noldu reis yok almıcam fln diyodun bana ,bak gördünmü bundan bahsediyordum işte ya 1737198401 Arthur morgan ppli bendim
  20. byabo

Fazladan güçlü psu almak

750W olanı al benim rx7700xt yi bile besliyor deepcool da güvenilir bir firma kaçırma al direk
Top Bottom