Honor 200 alınır mı?

zwei

80+
Reaksiyon skoru
2
Honor 200 almak istiyorum, yerine poco x6 pro da düşünmüştüm ama oyun oynamıyorum genellikle. Sadece Honor dayanıklı olur mu, kolayca kırılır mı onu merak ediyorum, kullanan varsa. Alınır mı?

Honor 200 almak istiyorum, yerine poco x6 pro da düşünmüştüm ama oyun oynamıyorum genellikle. Sadece Honor dayanıklı olur mu, kolayca kırılır mı onu merak ediyorum, kullanan varsa. Alınır mı?
Oyun oynamıyosan o bütçe için alınabilecek en mükemmel telefon, honorun telefonları sağlamdır kolay kolay kırılmaz uzun senelerce götürür seni

hocam benim tavsiyem xiaomi 13t
honor 200 le aynı fiyata 1 yıl önceki orta segmentin amiral gemisi

• Beğen
Reaksiyonlar: zwei
  • Beğen
Kesinlikle alınır alternatif olarak honor magic 7 de düşünülebilir 15.999 fiyat şu an çok dayanıklı.

sizce honor 200 mü nothing phone 2a mı?

sizce honor 200 mü nothing phone 2a mı?
Hocam şimdi sipariş ettim. Elime ulaşsın deneyimlerimi yazayım sana.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun oynamıyosan o bütçe için alınabilecek en mükemmel telefon, honorun telefonları sağlamdır kolay kolay kırılmaz uzun senelerce götürür seni
Hocam su ve toz konusunda sertifikası yok ama, sorun olur mu. Aşırı dayanıksız değildir herhalde. Teşekkürler.

oyun oynamıyorsan iphone al bence

Hocam şimdi sipariş ettim. Elime ulaşsın deneyimlerimi yazayım sana.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam su ve toz konusunda sertifikası yok ama, sorun olur mu. Aşırı dayanıksız değildir herhalde. Teşekkürler.
Valla ben honor 90 kullanıyorum yağmurda, tozda vs hicbisi oldugu yok hatta telefon sürekli düşüyor masallah DAŞ DAŞŞŞ shahhsshdhsh1

alakasız abimde var her gece pubg oynuyor sıfır donma kasma aşırı hızlı bir telefon

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,704
Üyeler
184,043
Son üye
besotfhezoe
Geri