Oyun oynamıyosan o bütçe için alınabilecek en mükemmel telefon, honorun telefonları sağlamdır kolay kolay kırılmaz uzun senelerce götürür seniHonor 200 almak istiyorum, yerine poco x6 pro da düşünmüştüm ama oyun oynamıyorum genellikle. Sadece Honor dayanıklı olur mu, kolayca kırılır mı onu merak ediyorum, kullanan varsa. Alınır mı?
oyun için bu telefon iyi kamera diyorsan honorHonor 200 almak istiyorum, yerine poco x6 pro da düşünmüştüm ama oyun oynamıyorum genellikle. Sadece Honor dayanıklı olur mu, kolayca kırılır mı onu merak ediyorum, kullanan varsa. Alınır mı?
ıslemcı kotuKesinlikle alınır alternatif olarak honor magic 7 de düşünülebilir 15.999 fiyat şu an çok dayanıklı.
Hocam şimdi sipariş ettim. Elime ulaşsın deneyimlerimi yazayım sana.sizce honor 200 mü nothing phone 2a mı?
Hocam su ve toz konusunda sertifikası yok ama, sorun olur mu. Aşırı dayanıksız değildir herhalde. Teşekkürler.Oyun oynamıyosan o bütçe için alınabilecek en mükemmel telefon, honorun telefonları sağlamdır kolay kolay kırılmaz uzun senelerce götürür seni
Valla ben honor 90 kullanıyorum yağmurda, tozda vs hicbisi oldugu yok hatta telefon sürekli düşüyor masallah DAŞ DAŞŞŞ shahhsshdhsh1Hocam şimdi sipariş ettim. Elime ulaşsın deneyimlerimi yazayım sana.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam su ve toz konusunda sertifikası yok ama, sorun olur mu. Aşırı dayanıksız değildir herhalde. Teşekkürler.
Oyun oynamıyosan o bütçe için alınabilecek en mükemmel telefon, honorun telefonları sağlamdır kolay kolay kırılmaz uzun senelerce götürür seni