Server Kayıtlı 15T pro alınır mı?

Reaksiyon skoru
33
Herkese merhaba. Server kayıtlı 15T pro alınır mı? 28bin tl ye rahat bir şekilde bulunuyor. Daha önce kullanıp pişman olan var mı bu konuda deneyimi olan yardımcı olabilir mi? Yoksa hiç kafam yorulmasın diyip honor 400 almak mı daha mantıklı olur

Server kayıtlı o fiyat çok iyi bu arada bence alınır. 14T Proyu bile 20k nın üstüne satıyorlar.

Herkese merhaba. Server kayıtlı 15T pro alınır mı? 28bin tl ye rahat bir şekilde bulunuyor. Daha önce kullanıp pişman olan var mı bu konuda deneyimi olan yardımcı olabilir mi? Yoksa hiç kafam yorulmasın diyip honor 400 almak mı daha mantıklı olur
şahsen ne olursa olsun ben hiç o topa girmezdim, öğrenci adamsın çöpe atıcak paran yok empati yaparsam. S24fe 256gb al keyfine bak , en azında 3 yıl götürür . Bir işe başlayıp eline para geçince farklı bir telefon istersen ona geçersin

Direkt orj Poco F7 alırdım ben olsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

13T Pro kullanıyorum ben server kayıtlı da değil direkt direnç ile içi açıldı bir sıkıntı yaşamadım. Bir ara soğukta kapanma problemi oluyordu ilk aldığım zaman ama düzeldi. Çok bir sıkıntısı yok. Eksi yanı olarak mesela sık sık mcdonalds gidiyorum fakat kaçak cihaz olduğu için uygulama açılmıyor vs. Bunlarla uğraşmak yerine bence Poco F7 bakılabilir.

Fiyat uygun bayağı ama kamerası çok iyi değil sanırım globale 17 serisi gelince kayıtlı 40 45 e bulunur bence o daha mantıklı. Ha 30k para varsa Max 15t pro zaten 42k 512gb olanı.

İkisi farklı klasmanda olan cihazlar, bence dahada ucuzlaması lazım tabii ki Doğu bolgelerinde fiyatlar daha da düşük

Geri