S25 Ultra vs S25+ vs Magic 7 Pro vs 15T Pro

şu an kullandığınız telefon ne acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

samsungta da 7 yıl güncelleme desteği falan filan hepsinin artısı eksisi var
Ben şu an redmi note 10 pro kullanıyorum, aslına bakarsan bu bile işimi görüyor ama keyfi bir değişiklik olacak yani.

Arkadaşlar başlıktaki 4 telefon arasında kararsız kalmış durumdayım, okuyan herkes ee tabi S25 Ultra diyebilir ama gerçekten buna ihtiyacım var mı bilmiyorum. Aşırı seviyede fotoğraf falan çeken biri değilim oyunda oynamam telefonda. Benim yapacağım sosyal medya ve genel kullanım. Uzun süre sorunsuz beni idare etsin istiyorum. Dediğim gibi S25 Ultra bana gel diyor sürekli ama yorumlarınızı merak ediyorum. S25+, Honor magic 7 pro ve xiaomi 15T pro da fiyat avantajlarıyla çekiyor kendine. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim şimdiden.
magıc 7 proyu 6 aydr kullanyorum hem oyun performansı olsun hem arayüz kalitesi ve optimizasyonu olsun aralarında en iyi cihaz.
Eğer kalemle işin yoksa magic 7 pro yu beklerseniz magic 8 pro yu öneririm

Arkadaşlar başlıktaki 4 telefon arasında kararsız kalmış durumdayım, okuyan herkes ee tabi S25 Ultra diyebilir ama gerçekten buna ihtiyacım var mı bilmiyorum. Aşırı seviyede fotoğraf falan çeken biri değilim oyunda oynamam telefonda. Benim yapacağım sosyal medya ve genel kullanım. Uzun süre sorunsuz beni idare etsin istiyorum. Dediğim gibi S25 Ultra bana gel diyor sürekli ama yorumlarınızı merak ediyorum. S25+, Honor magic 7 pro ve xiaomi 15T pro da fiyat avantajlarıyla çekiyor kendine. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim şimdiden.
Eğer gündelik kullanıcak çok fazla uğraşmicakdanız s24fe de alabilirsiniz bütçeden kısmak için ama onun dışında s25u öneririm. 26 serisinide bekleyebilirsin.

S25Ultra. Hatta bence fazla bir vakit kalmamışken s26 ultra beklenmeli. 13 Pro Max kullanıyorum. 17 Pro Max aldım iade ettim S26 ultra serisini bekliyorum. Apple'ın yapay zekası beni kendinden ittirdi. A34 te bile yapay zeka varken 13 Pro Max'te yok. Ki gelelim yapay zekası da hiç başarılı değil.

S25 ultra al tabi . Yukarda biri bu paraya garantisi devam eden 16 pro demis hahahahha

Samsungun özellikle ultra serisinde tasarım değiştirmesi gerekiyor. Fakat gözüken o ki değştirmeyecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,796
Üyeler
183,468
Son üye
Enginar06
Geri