şuan onları satsan elindekilerden daha düşük alırsın hazır sistemi reis. bence onları tut ekleme yapmaya devam et.
AMD Ryzen 5 7500f işlemci
RTX 5070 / AMD...
ben hiç öyle bir şey yaşamadım kullanım şekline görede değişir tabi sürekli oyun oynuyorsan falan ısınır illa ama normal kullanımda ben öyle bi problem yaşamadım
reis temiz 15 pro yu 50 bine bulduysan affetme zaten ben kullanıyorum 90 pilli 60 bin verdim. telefon efsane zaten iphone alacaksan pro modellerine bak. düz...
Arkadaşlar elimde QCY HT05 vardı güzelce kullanıyordum ta ki suya düşürene kadar.. Şuan bozuldu önereceğiniz F/P bir kulak içi kulaklık var mıdır? Paraya...
8000 hz gereksiz hocam önceden bende hz i yüksek olsun diye almaya çalışıyordum ama hz yükseldikçe işlemci kullanımı gereksiz artıyor. fps oyunları için...
bencede sistem iyise 2k dan vazgeçilmez hatta mümkünse OLED bile alınabilir ama bütçeyi aşıyor. KTC yi de önerenleri sürekli görüyorum çok bilgim yok ama...
geçmiş olsun hocam bende yeni monitör standı aldım benim monitörde böyle uzundu tutamaçları inşallah yaşamam öyle bir şey. şu monitörede bakabilirsin...