Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Elimdeki Sistemi Yukseltmekmi Mantikli Yoksa Yeniden Sistem Duzmekmi

onu kaçırmışım hocam kusura bakmayın
  2. A

Yardım Elimdeki Sistemi Yukseltmekmi Mantikli Yoksa Yeniden Sistem Duzmekmi

şuan onları satsan elindekilerden daha düşük alırsın hazır sistemi reis. bence onları tut ekleme yapmaya devam et. AMD Ryzen 5 7500f işlemci RTX 5070 / AMD 9070XT ekran kartı DDR5 2x16 GB ram gibi eklemeler yapabilirsen efsane olur
  3. A

Hangi Telefonu Almalıyım

ben hiç öyle bir şey yaşamadım kullanım şekline görede değişir tabi sürekli oyun oynuyorsan falan ısınır illa ama normal kullanımda ben öyle bi problem yaşamadım
  4. A

Hangi Telefonu Almalıyım

reis temiz 15 pro yu 50 bine bulduysan affetme zaten ben kullanıyorum 90 pilli 60 bin verdim. telefon efsane zaten iphone alacaksan pro modellerine bak. düz alacam dersen 17 alabilirsin. sadece hz değil pro modellerdeki kamera düz modellere göre çok daha iyi. 88 iphone 15 pro düz 16 dan daha iyi...
  5. A

Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Önerisi

eyvallah hocam bakıcam onlara. bide anker var galiba bayağı satmış o nasıldır alınır mı?
  6. A

Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar elimde QCY HT05 vardı güzelce kullanıyordum ta ki suya düşürene kadar.. Şuan bozuldu önereceğiniz F/P bir kulak içi kulaklık var mıdır? Paraya kıyıp airpods mu alayım yoksa şunu al ses kalitesi vs daha iyi dediğiniz var mı uçuk fiyat olmayan. Genelde müzik amaçlı kullanıyorum ses...
  7. A

Monitör Standı Önerisi

North Bayou Nb F80 alabilirsin hocam geçenlerde bayağı bi indirime girmişti 850 civarına. ama yinede fiyatına göre bayağı iyi ben aldım öneririm.
  8. A

Atk A9 Air Benim İçin En İyisi mi?

8000 hz gereksiz hocam önceden bende hz i yüksek olsun diye almaya çalışıyordum ama hz yükseldikçe işlemci kullanımı gereksiz artıyor. fps oyunları için 1000 hz yeterli
  9. A

Çözüldü✓ Atk A9 Plus Aldım Pişman Olmalı Mıyım?

scroll tuşunuda iyi test et bana sağlam diye satmıştı biri scroll kayma yapıyodu ona dikkat et. haricinde driveri varsa indir ordanda ayarlara bak
  10. A

Bu Sistem Alınır mı ?

hocam bence X3D bi işlemci alsan daha iyi olur diye düşünüyorum
  11. A

Aoc Q27g4zr Kırıldı, Yerine 2k F/P Monitör Önerisi

bencede sistem iyise 2k dan vazgeçilmez hatta mümkünse OLED bile alınabilir ama bütçeyi aşıyor. KTC yi de önerenleri sürekli görüyorum çok bilgim yok ama kötü olduğunu sanmıyorum alınabilir.
  12. A

geçmiş olsun hocam bende yeni monitör standı aldım benim monitörde böyle uzundu tutamaçları inşallah yaşamam öyle bir şey. şu monitörede bakabilirsin...
  13. A

anladım hocam asus alabilirsin şu monitörü önerebilirim indirimde var sanırım...
  14. A

bende onu merak ettim aynısından almayı düşünüyodumda iyi değilmiydi monitör? özellik açısından bayağı iyi gözüküyorda
  15. A

2800tl Fifine H6 Alınır mı

önerim kablosuz bir hyperx cloud 2 core wireless tarzı bir şey alman hocam kablodan kurtulunca özgürlüğe erişiyorsun resmen :D ama karar senin tabi. h6 yerine h9 da alabilirsin
  16. A

Ryzen 5 7500f + Rx 9060 Xt Ram32 40k Eder mi ?

kral hiç düşünme al ben o fiyattan daha pahalıya 16 gb ramlisini aldım sonradan ramde aldım DDR5 ramler uçtu gidiyo zaten bayağı uygun 1778843584 ama 2. ele dikkat et reis her parçasına. mining falanda yapılmış olmasın yani dikkatli bakmak gerek
  17. A

Fps Drop Kasma Donma

ekran kartı driveri falan güncel mi hocam belki güncelleme gelmiştir
  18. A

Öneri 2 Kulaklık Arasında Kaldım

hyperx cloud 2 core wireless kullanıyorum ve çok memnunum ki cloud 3 ü daha iyidir. eğer fps tarzı oyun oynuyorsan zaten direkt hyperx al hocam. eksi yanı mikrofonu biraz daha kalitesiz o fiyat bandındaki kulaklıklara göre ama kötü değil yayıncılık falan yapmıyorsan. Logitech de kalitelidir ama...
  19. A

55k-60k Arası Tavsiye Oem Sistem

60 lara çıkabiliyosan ve illa taksit olsun diyorsan önerim şu sistem https://www.hepsiburada.com/game-garaj-elite-s55-amd-r5-7500f-16gb-ram-1tb-ssd-rtx5070-freedos-oyuncu-oem-paket-p-HBCV0000DOOA8G nakit var diyorsanda itopya, gaming gen tr deki ryzen 5 7500f ve rtx 5070 li DDR5 sistemlere...
  20. A

Bu Mouse'u Kullanan Varmı??

https://wraithesports.com/collections/mouselar
Geri