İnfinix GT20 Pro alınır mı ?

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,572
Arkadaşlar oyun telefonu alıcam bana GT20 Pro güzel gözüktü fiyat hem performans açısından sizce alınır mı ?
Pubg de 120 fps alıyor mu ?
Onun yerine poco x6 pro alınır mı?

Arkadaşlar oyun telefonu alıcam bana GT20 Pro güzel gözüktü fiyat hem performans açısından sizce alınır mı ?
Bayadir telefon piyasasına bakmıyorum ama en son bildiğim bilgilerler infinx GT 20 pro alınmaz pubgde 120 fps evet ama işbirliği yaptığı için 120fps ,alan birçok kişinin şikayeti ani fps drpoları kasmlar vs. Başka telefona bakmanı öneririm

Max bütçe nedir?

Geçen sene Ağustos ayında aldım. pubg 120fps sabit veriyor ama masaüstü fan veya soğutucu kullanman şart. yeni gelen yazılımsal güncellemelerle cihaz daha akıcı oldu. başka sormak istediğin varsa yazabilirsin.

Geçen sene Ağustos ayında aldım. pubg 120fps sabit veriyor ama masaüstü fan veya soğutucu kullanman şart. yeni gelen yazılımsal güncellemelerle cihaz daha akıcı oldu. başka sormak istediğin varsa yazabilirsin.
10bine 2.el gt20 pro mu almak mantıklı yoksa 13bine sıfır yurtdışı gt30 pro mu almak mantıklı

Geri