Hocam selam, geç kaldım cevap vermekte. Kablolu manyetik switch klavye olabilir gibi. Çünkü şu an kullandığım ofis klavyesi bir dongle ile bağlanıyor ve...
Düz A9 biraz sıkıntı. O çok önceden çıktı diye biliyorum ATK Kasım Aralık gibi kendisini toparladı. Ondan yeni çıkan modeller çok çok daha iyi. Klavyelerine...
Evet hocam gördüm ben. Laptop durumuna göre bakacağım çünkü ahtapot gibi de olmasını istemiyorum.
1776926538
Ayrıca sizce şunlardan hangisi daha iyi? VGNyi...
Pro da daha azdır muhtemelen ya. ATK A9u işte tercih etmeyeceksin çok çıkmayacaksan, tamamen sorunsuz istiyorsan. Ben başta Pro alacaktım, baş ağrısı diye...
ATK A9 NB Ultra alırdım ben. Superlight kronik. Hele hele beyaz renk alırsan sararma sorunları mevcut. ATK eskiden sıkıntı idi ama bende A9 Ultimate var...
Ben olsam garanti olarak Pro alırdım sorunu daha az çünkü ben Plus hakkinda kronik sorunlar duydum, MCUsu sıkıntılı falan filan birisi beni guncellerse...
Bu arada hocam ATK A87 Pro buldum. Ekosistem bakımından bir tık daha iyi olur mouseum da ATK marka çünkü. 90wpm yazıyorum bu arada yani Side printeda...
Zaten bahsettim ben yukarıda. Aula F75 Max's baktım. Ajazz AK820 Pro eğer Türkçe keycap olsaymış güzel olurmuş. Normalde bende 100 kullanıyorum ama çok yer...
Çok çıkmak gerekiyor o zaman. Premium mekanige kaymak lazım, yani üst segment, uzun süre gidecek, kaliteli bir mekanik klavye. Öneriniz var mıdır? İlla 4000...
Arkadaşlar selam, nasılsınız? İlk öncelikle bu klavyeyi muhtemelen yazın alacağım çünkü daha yeni mouse aldım. mouse ATK A9 Ultimate but arada ve yanında...