Arama sonuçları: *

1. V

Vatan sistem onerisi

Benim ekran kartım 4060 3 fanlı. Benzer performans göstereceğini tahmin ediyorum soğutma konusunda. 65'ten üstünü hiç görmedim sık sık takip edip yormama rağmen. Şöyle bir bilgi vereyim MSI'ın programını vs. kurmama rağmen kasanın renkleri değişmiyor. Kasanın benzer bir modelinin sadece rainbow...
  2. V

Vatan sistem onerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx-4060-ti-pro-h610m-e-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html Benzerini kendim kullanıyorum. Bir bakmanızı öneririm.
  3. V

35 bine bilgisayar toplama?

Hocam kas gücüyle iş yapmaktansa teknoloji olarak iş yapılmasının daha verimli olduğunu düşünüyorum. İşlemci özelinde AMD, ekran kartı olarak Nvidia tercih ederdim ben. Bu sisteme bakmanızı öneririm. İşlemci 7500F olarak seçin. https://www.gamegaraj.com/urun/pentakill-7a-rtx4000-ti-s/
  4. V

35 bine bilgisayar toplama?

Selamlar hocam Nvidia istiyorsanız ekran kartını 40 serisi almanızı öneririm. DLSS desteği var.
  5. V

Yks için kitap önerisi

Selamlar temelin sağlam değilse konu anlatım kitapları yerine Youtube videoları ile birlikte gitmeni kesinlikle öneririm. Kaynak olarak da ÖSYM öneriyorum. Rahatlıkla söyleyebilirim ki çıkmış soruları defalarca tekrar tekrar çözebilirsin. Konu çalışmanı yaptıktan sonra o konudan çıkmış soruları...
  6. V

Çözüldü✓ Acil! Ekran kartına hangi kabloyu takacağım?

Evet evet hayırlı olsun çok sevindim
  7. V

Pudralı lateks eldiven takmışım oraya pudra gelmiş :(
  8. V

Boştaki giriş yukarı bakıyor diye şu plastik kablo tutucularla bağladım alttaki delikli yere. Bir sorun çıkartır mı bu yoksa saçma sapan şeyler yapmayıp çıkartıyım mı (Arkadakini de bağlayacaktım da elim sığmadı)
  9. V

Kontrol ettim şimdi hocam teşekkür ederim
  10. V

Windows yüklü değil hocam bios güncellemesi yapıp Windows yükleyeceğim. Çok teşekkür ederim desteğiniz için
  11. V

Bir sürü vida var montajlı sistem onları kullanmama gerek var mı 1725974251 Takıp çalıştırabilir miyim hocam patlamayız dimi
  12. V

Şu şekilde taktım hocam diğerini alta koydum uygun mudur? Bir de poşetteki kabloları ne yapmam lazım bir bilgin var mı
  13. V

İkisinde de pcie yazıyor hocam
  14. V

Selamlar ekran kartını monte edebildim ancak 2 tane kablo var bunun hangisini ekran kartını takacağım? Diğerini ne yapacağımö Yardımcı olursanız çok sevinirim Ayrıca paketten bir de iki kablo çıktı o nedir acaba aydınlatırsanız Çok sevinirim. Görüntüleri paylaşıyorum. 1725973591 Ekran kartı 4060...
  15. V

Hazır sistemde yapılması gerekenler ve önerilen uygulamalar

Çok teşekkür ederim. Onun da video linkini atarsan çok sevinirim.
  16. V

Hazır sistemde yapılması gerekenler ve önerilen uygulamalar

Selamlar, sizin de yorumlarınızla şu sistemi aldım. Yakın bir zamanda geleceğini tahmin ediyorum. Hiç masaüstü bilgisayar kurulumu yapmadım. Araştırdığım kadarıyla bios güncellemesi ve ram hızlarını ayarlamam gerekiyor. Bununla birlikte ekran kartı driverını yükleyeceğim. Bunlara ek olarak...
  17. V

Çözüldü✓ 25K sistem yorum ve tavsiye

Teşekkür ederim size de hayırlı olsun
  18. V

i3 ile i5 arasında kaldım olmuşken yüksek olsun demiştim o.O2
  19. V

Teşekkür ederim hocam çok yoruldum sistem bakmaktan umarım üzmez.
Top Bottom