Neler Yeni

Yks için kitap önerisi

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Adil Canbulat
Merhaba TYT ve AYT test kitabı önerilerinize ihtiyacım var. Konu anlatımlı test kitapları veyahut ekstra olarak sadece konu anlatımı içeren kitaplar da önerirseniz iyi olur. Fazla temelim yok. Bütün derslerden ihtiyacım var bölümüm sayısal.

Rulep

80+ Gold
konu anlatımlı kitaplar iş yapmaz youtube dan öğren 345 yayınlar tercih edebilirsin

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Ayetullah Taylan
matematik için ilk olarak bıyıklı matematik 10 günde temel atma çok faydalı bir kamp. Yok temelim o kadar da kötü değil deme, emin ol çok işine yarayacak ama videolar biraz uzun 1 günü bile bitirmen 7 8 saatini alabilir sonlara doğru

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
kaanzi
Eyüp b den çalış ben öyle çalışıyodum hep çok yararlı kitap olarak 345 veya özdebir iyidr

sirefeee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
efe baki
Hız renk genelde temel seviyeye hitap eder onlaea bakabilirsin

Vasco_Sir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Vasco Sir
Selamlar temelin sağlam değilse konu anlatım kitapları yerine Youtube videoları ile birlikte gitmeni kesinlikle öneririm. Kaynak olarak da ÖSYM öneriyorum. Rahatlıkla söyleyebilirim ki çıkmış soruları defalarca tekrar tekrar çözebilirsin. Konu çalışmanı yaptıktan sonra o konudan çıkmış soruları çözmen ve analiz etmen çok yararlı olacaktır. Paragraf olarak da aynı şekilde ÖSYM'nin çıkmış paragraf sorularını çözebilirsin. Ortalama bir öğrenci olmayı değil ÖSYM'nin öğrencisi olmayı hedeflenilmesi gerektiğini düşünmekteyim.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,386
İsim
Mehmet Aslan
Merhaba TYT ve AYT test kitabı önerilerinize ihtiyacım var. Konu anlatımlı test kitapları veyahut ekstra olarak sadece konu anlatımı içeren kitaplar da önerirseniz iyi olur. Fazla temelim yok. Bütün derslerden ihtiyacım var bölümüm sayısal.
milli kitap
1726768015272.png

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Adil Canbulat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önerileriniz için herkese teşekkürler.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,752
İsim
MehmedVII

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,386
İsim
Mehmet Aslan
Temeli olmayan biri için paragrafta bence hız ve renk>bs>0 risk gidilmeli. Ama sınav senesinde bu kadar çok paragrafa zaman ayırmak riskli
hocam kalın olduğuna bakmayın , çoğunu sayfadaki resimli tasarımlar kaplıyor , fazla soru yok yani , ama soruları kaliteli. Ben kendi dönemimdeki baskısını 3 haftada falan bitirmiştim. Düzenli çalışan biri 2 haftada bile rahat bitirir kitabı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,752
İsim
MehmedVII
hocam kalın olduğuna bakmayın , çoğunu sayfadaki resimli tasarımlar kaplıyor , fazla soru yok yani , ama soruları kaliteli. Ben kendi dönemimdeki baskısını 3 haftada falan bitirmiştim. Düzenli çalışan biri 2 haftada bile rahat bitirir kitabı.
Ben saymıştım da günde 2 test çözsen yaklaşık 2 ayda bitiyor. Bir günde daha fazla paragraf çözmeye gerek yok bence

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,386
İsim
Mehmet Aslan
Ben saymıştım da günde 2 test çözsen yaklaşık 2 ayda bitiyor. Bir günde daha fazla paragraf çözmeye gerek yok bence
2 test az hocam , zaten genelde 10 soru oluyor o kitap , günlük min 50 şart bence paragraf için.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,752
İsim
MehmedVII
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç