Neler Yeni

Yks için kitap önerisi

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,732
İsim
Mehmet Aslan
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhaba TYT ve AYT test kitabı önerilerinize ihtiyacım var. Konu anlatımlı test kitapları veyahut ekstra olarak sadece konu anlatımı içeren kitaplar da önerirseniz iyi olur. Fazla temelim yok. Bütün derslerden ihtiyacım var bölümüm sayısal.
antremanlarla matematik -> üçdörtbeş -> apotemi -> orijinal şeklinde ilerleyebilirsiniz .
Youtube işlerini bilmiyorum ben hiç onlara bakmadım bir iki defa baktığımda ders 1 dk boş konuşma 5 dk olunca kitaba dönmüştüm

apole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Eren Turhan
Mat - 345 , 3D , Hoca Eyüp B 3d tyt defteri vardı onu al birlikte git hocayla

Fizik- 345 ,hoca Özcan aykın , özcan hocanında kitabı çıkmıştı.

biyoloji biyotik al yeter , hoca dr biyoloji

Kimya aydın yayonları fasikülü var onu al , hoca kafana göre takıl

Çözeceğin kitaplar: bilgi sarmal , 345 bu yayınların bütün kitaplarını alabilriisin sözel alanda soru bankasına ihtiyacın yok bence deneme ile halledersin zamanla

mahcograf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Kocaağa
Merhaba TYT ve AYT test kitabı önerilerinize ihtiyacım var. Konu anlatımlı test kitapları veyahut ekstra olarak sadece konu anlatımı içeren kitaplar da önerirseniz iyi olur. Fazla temelim yok. Bütün derslerden ihtiyacım var bölümüm sayısal.
Eğer dersaneye gitmiyorsan YouTube hocalarından takip edebilirsin. Onların kendi kitaplarıyla takıp edebilirsin de aynı zamanda. Bunlar dışında 345 yayınları seçici olabiliyor. Soru çözümleri için öncelikle bilgisarmalından başla sonrasinda bitirdikce bir üst seviye kitaplara gecebilirsin

Top Bottom