Hocam düşük bütçede kalmak istiyorsan Asus B650M-R anakartı işini görür 2 m2 ssd girişi var. Bütçem çıkar dersen TUF B850M PLUS WIFI7 modelleri çok üst...
Malesef abi ya Max 90 daha çıkmak istemiyorum sana zahmet bir bakıp özelleştirmeden anakart bakabilir misin ilerde 16 gb RAM daha Alicam ayriyeten evde 1tb...
Hocam bide MSI 850 anakart önermiştin onu kaldırmışlar onun yerine ne alınır yoksa gereksiz yükseltme mi olur sana zahmet bakıp yardımcı olabilir misin
Hocam bide peerles assassin 120 se önermişti araştırdım çoğu kişi kullanışlı diyor alacağım gibi de bu ince hesaptaki sisteme uyar mı anakarti da dedin gibi...
Yani bir sıkıntı yaşatmaz değil mi ekran kartı bilmedim kimisi Asus MSI dışında alma diyor heves kaçmaya başladı
1775641493
Onu ilerde Alaçam hocam şuan...
Ekran kartı nasıl hocam markası iyi midir uzer mi beni ayrıca bütçem Max bu belki anakarti dedin gibi MSI yaparım
1775641164
Ekran kartı nasıl hocam...
Bütçem 90k alınabilecek en iyi sistem bu mudur parçaları nasıl iyi midir anakart colorful iyi midir kule tipi fan yeterli olur mu iş görür mü yardımcı...