Arama sonuçları: *

1. I

Bu Sistem Alınır Mı 85k

Bunu da değerlendircem saol telefonu satmak kaldı
  2. I

Aklımı çok karıştıran monitör tavsiyeleri (10-13bin tl arası)

İade yapmayıp değişim yapsaydın 1 üst modelini verirlerdi bende öyle oldu bekliyorum gelmesini
  3. I

105 bin liraya bu pc alınır mı? (Ütopya)

Güzel sistem ramlar 30cl olursa daha iyi olabilir
  4. I

RYZEN 7 7800X3D ŞUAN ALINIR MI ?

İşlemci çok iyi bende nasip olursa alacağım
  5. I

Bu Sistem Alınır Mı 85k

32 16×2
  6. I

Bu Sistem Alınır Mı 85k

Sistem iyi mi değil mi onu söyleyin sıkıntı yapar mı yapmaz mı vallaha 2 el alınmaz yok değmez yok sıfır al diyenleri duydukça hevesim gaciyor:(
  7. I

Bu Sistem Alınır Mı 85k

Yav beyler ekstradan evde 1tb daha var onu da takacam
  8. I

Bu Sistem Alınır Mı 85k

Sıfırı pahalı olduğu için olabilir mi ustam zaten çoğu şey Garantili ekran kartı intte 33k alacagim yerde 30k 3 ay kullanmis daha kullanmamış sıfırdan farksız tabi testlerine de bakacaz
  9. I

Bu Sistem Alınır Mı 85k

Beyler siz bana şunu söyleyin bu fiyata en iyisi bu mu 85k çünkü benim parçalar ucuz değil kaliteli çoğu iki el ama garantilidir
  10. I

Bu Sistem Alınır Mı 85k

Her oyunu oynucam FPS sıktı artık hikayeli falan da oynamak istiyorum 1775035605 Kaç para eder
  11. I

Bu Sistem Alınır Mı 85k

50k kanka o benim 9070xt 30k 1775035202 80 85k her oyunu rahatlıkla oynayacağım ileride dönük bir sistem istiyorum hiç sorun yaşamım
  12. I

Bu Sistem Alınır Mı 85k

AMD Ryzen 7800x3d b650-e wifi Sapphire 9070xt Asus priwe 850w Gold PSU Dark 360mm 3 fanli sıvı soğutma Vengeance ddr5 16×2 6000mhz 30cl Samsung pro 1 tb SSD Li li lancool 217 ınf kasa Bu kasa 85k alınır mı çoğu şey Garantili
  13. I

Çözüldü✓ MSİ Değişimi kabul etmelimiyim?

Peki garanti durumu nasil garantili mi 3 yıl yanma garantisi falan veriyorlarmis belge fatura vb her hangi bişey yolladılar mı
  14. I

Çözüldü✓ KASAMİ KACA SATMALIYIM

ARKADAŞLAR SİZDE COK DÜŞÜK SÖYLEDİNİZ TEK TEK SARI SİTEDEN 2 EL FİYATINİ KONTROL ETTİM 16K ÇIKTI SİZDE BİLGİLENMİŞ OLUN
  15. I

Haklısın hocam piyasayı bilmeden aklımda 30k gibi kurmuştum ama araştırma yapıp hiç öyle olmadığı gördüm neyse saolsun
  16. I

Eyvallah teşekkür ederim aklıma gelmemişti hemen gidip araştırma yapacam
  17. I

6 sene kullanıldı sıfır aldım 1774976539 Eyvallah teşekkür ederim aklıma gelmemişti hemen gidip hesaplama yapayım
  18. I

Kardeşim burda ciddi bi iş yapmaya çalışıyorum ironin makaranin sırası değil adam akıllı bilen birileri yazmıyor ki ne yapayım 1774973436 Eyvallah düz 20k ya satmaya çalışırım çünkü 30 35k arası düşünüyordum hayaller suya düştü çünkü cihazım çok temiz bir kere bile problem yaşatmadı
  19. I

Vay arkadaş 30 dlyen var 20 diyen var 10-12 diyen var ben çözemedim bu işi adam akıllı yardımcı piyasaya hakim biri yok mu
  20. I

Hocam ciddi soruyorum ne kadar eder tahmini arkadaş az soyledi gibi bilmiyorum
Geri