ibootizz isimli üyenin son içerikleri

1. I

90K Bütce'ile Alınabilicek En İyi Sistem Bu Mu?

Gerçekten güzel de 5070ti düşünüyorum malesef
  2. I

Malesef abi ya Max 90 daha çıkmak istemiyorum sana zahmet bir bakıp özelleştirmeden anakart bakabilir misin ilerde 16 gb RAM daha Alicam ayriyeten evde 1tb SSD var soğutucu da assain pearless 120 Alicam
  3. I

Hocam bide MSI 850 anakart önermiştin onu kaldırmışlar onun yerine ne alınır yoksa gereksiz yükseltme mi olur sana zahmet bakıp yardımcı olabilir misin
  4. I

Çözüldü✓ Rx 9070 xt alınır mı ?

Bende 9070xt sistem alacaktım 5070ti önerdi herkes onu Alaçam bakalım
  5. I

MSI MAG 273QP QD-OLED 26.599,00 TL

Bana değişim olarak bir üst modeli olarak bunu yolladılar cok güzel tavsiye ederim siyahın siyah olduğunu anladım oled olunca
  6. I

Bende öyle düşündüm de o fiyata 5070ti alınır dedi herkes
  7. I

Hocam bide peerles assassin 120 se önermişti araştırdım çoğu kişi kullanışlı diyor alacağım gibi de bu ince hesaptaki sisteme uyar mı anakarti da dedin gibi MSI pro b850m yaptım soğutucu uyarmi yani büyük gibi duruyor sogutucu
  8. I

Hocam bunu diyen kişi bilgisayarci 30 yaşında adamdı iyice heves kaçırdı valla napcam şaşırdım herkes farkli bişey söylüyor
  9. I

Yani bir sıkıntı yaşatmaz değil mi ekran kartı bilmedim kimisi Asus MSI dışında alma diyor heves kaçmaya başladı 1775641493 Onu ilerde Alaçam hocam şuan bütçeme en uygunu bu mudur sizce
  10. I

Ekran kartı nasıl hocam markası iyi midir uzer mi beni ayrıca bütçem Max bu belki anakarti dedin gibi MSI yaparım 1775641164 Ekran kartı nasıl hocam markası iyi midir uzer mi beni ayrıca bütçem Max bu belki anakarti dedin gibi MSI yaparım
  11. I

Beyler anlayan biri yardımcı olabilir mi
  12. I

Bütçem 90k alınabilecek en iyi sistem bu mudur parçaları nasıl iyi midir anakart colorful iyi midir kule tipi fan yeterli olur mu iş görür mü yardımcı olabilir misiniz https://www.incehesap.com/azimut-oem-paket-fiyati-48044/
  13. I

Bu Sistem Alınır Mı 85k

Bunu da değerlendircem saol telefonu satmak kaldı
  14. I

Aklımı çok karıştıran monitör tavsiyeleri (10-13bin tl arası)

İade yapmayıp değişim yapsaydın 1 üst modelini verirlerdi bende öyle oldu bekliyorum gelmesini
  15. I

105 bin TL’ye bu PC alınır mı? (Ütopya)

Güzel sistem ramlar 30cl olursa daha iyi olabilir
Geri