Arama sonuçları: *

1. berkec34

Max 25.000 TL Bütçe Full Sistem Önerisi

Biraz yukarısı olabilir, ama 25.000 geçmezse daha iyi olur. kasa, monitör, klavye, mouse, kulaklık Yani komple set ne alınabilir. Bizim yeğene pc alacağız hediye olarak. Hem yazılım öğrenmek istiyor hemde ara ara kafa dağıtması için oyun vs oynayabileceği bir sistem olursa sevinirim. 1693584471...
  2. berkec34

7000 TL Bütçe ile Bilgisayar Tavsiyesi

Maks 7k olacak şekilde mümkünse monitörde dahil bir pc varmıdır? Sadece internette dolaşılcak ve çocuğunun gönlü olsun diye alınacak o yüzden bütçe bu şekilde
  3. berkec34

25-30k Arası Sistem Tavsiye (sadece kasa) İş-Oyun

30.000 i geçmezse daha iyi olur fırsat sistem olursa 1-2 bin geçebilir tabi, ama aşağısında olursa öneriler sevinirim 1672322223 https://www.incehesap.com/feuer-oyuncu-bilgisayari-fiyati-43952/ Bunu mu düzenlesem diye düşündüm değer mi bazı şeyleri değiştirip alsak
  4. berkec34

2000 ₺ Monitör ve depolama önerisi verir misiniz?

merhaba malum indirim zamanları geldi monitör ve ssd yada 256mb yazma hızında harddisk lazım min. 1tb Monitor 60hz de olsa yeter sadece ıps panel olsun. Zaten mevcut monıtorum vg259qm modeli. Aynı boyutlarda olması ve ıps panel olması kafi üçüncü monitör olarak kullanıcam. Bütçe iki ürün için...
  5. berkec34

Sizlerede teşekkür ederim DA Ailesi

Birçok soru sordum gerek sistem toplama gerek ekipman için. Sistemimi toplamış bulunuyorum. Qp bilişimden aldım özellikle onlarla ilgili bir durumu belirticem yazımın sonunda Sistem ve ekipmanlar; ASUS ROG STRIX SCOPE RGB MEK. MX RED Q TR KLAVYE Asus TUF Gaming VG259QM 24.5'' 1ms 280Hz Full HD...
  6. berkec34

Sizce amd mi intel mi toplamalıyım?

Daha öncede benzer konu açtım çok umursanmadım. Gerçekten bilgi sahibi olup fikir verebilecek var mı? şahsen amd cephesinden çok umutluydum 3070 ile beraber güzel bir sistem toplamayı düşünüyordum ve bu yüzden de bekleyeyim diyordum. Sizce i9 10900k + 3070 li intel sistem toplamak daha mı iyi...
  7. berkec34

ryzen 4000 beklemeye değer mi ?

Siz ne düşünüyorsunuz? Ne zaman gelir sizce inteli yine ezecek mi? ve sızıntılar var ise bu başlık altında toplayıp birbirimize bilgi verelim herkes faydalansın. dipnot:3080 li toplicaktım sistem lakin 3070 bile kat kat güçlü 2k 165hz monitörü rahat besler bu yüzden iş odaklıda olacağı için...
  8. berkec34

sistem toplama ve sunucu hakkında soru

1-) Malum abdullahında incelemesi yaptığı 3080 belkide birçoğumuzun beklediği alacağı ekran kartlarından biri. Şahsen bende düşünüyorum lakin amd'nin işlemciler beklemeye değer mi ? yoksa intel i9 10900k ile sistem toplasam mı? (Not: Acelem yok birkaç ay bekleyebilirim) 2-)Şimdi şöyle bir sorun...
  9. berkec34

MSİ vs Gıgabyte ? Hangisi

Merhabalar, donanım arşivi uzun süredir takip ediyor foruma yeni katılmak nasip oldu. Bir sistem toplayacağım lakin ben de bir takıntı var ya hepsi asus olacakya msi ya gigabyte(ekran kartı anakart vs.) Asusu başlığa koymadım nedense çevremde anakartından çok sorun yaşayan var.İlk masaüstü pc...
Top Bottom