Arama sonuçları: *

1. Cheazy

A520, R5 5600 ram yüksetlemesi

Beyaz istiyorum hocam. 1737935937 Bende size soruyorum hocam. 😂 Biri çıkıp bilgilendirse iyi olcak. Ona göre bakmak lazım.
  2. Cheazy

İşlemci 3200 mhz destekler max diye bir şeyler okudum googleda. Ama amd de abajart ne destekliyorsa o kadar koyabiliyoruz benim bildiğim. Doğrusu hangisi hocam? 1737935853 16x2 öneri istiyom hocam. Ahraz olduğum için yazmamışım suç bende.
  3. Cheazy

Hacı ddr4 bütçe falan önemli değil daha ön sırada ekran kartı falan var ama nasıl bir şey iş görür fikir alış verişi için açtım. Ryzen 5 5600 ün ddr2 olacak hali yok zaten de. 😂 Anakart ne kadar destekler bilmiyorum. Marka olarakta kingston, xpg, corsair cart curt tercihimdir.
  4. Cheazy

Selamlar, sıfırdan kendim bir sistem topladım. Bazı parçalar ikinci el, ağırdan yavaş yavaş onlarıda sıfıra çekmek istiyorum. En son PSU aldım. Kasada beyaz. Ram almak istiyorum. R5 5600 ve msı a520 ma pro anakartım var.
  5. Cheazy

Redmi Note 12'mi Sattım Yerine Ne Alınır?

Dediğiniz durumu çevremde yaşayan çok fazla Xiaomi kullanıcısı var benim önerim Samsung Galaxy A34 a 54 olabilir olabilir ucuzsa A35 olabilir a 55 olabilir bu telefonlara bakın bütçenize en uygunu hangisiyse onu alın gerek batarya gerek kamera gerek yazılım hiçbir şekilde Üzmez bu telefonlar
  6. Cheazy

600w PSU Önerisi/Daryun marka nasıldır?

6000 TL bütçem var. Ekran kartı ve psu alacağım. 2060 alacağım. Bi abim 1300 TL ye Daryun marka beyaz 600w +80 bronz PSU vereceğini söyledi. Ürün ambalajında değişimden gelen ürün mü neymiş. Sıfır diyor yane. Kasanda beyaz bence bunu al, dedi. Bu fiyatlara beyaz psu bulunabilir mi? Daryun nasıl...
  7. RX 6600 XT

Kocaeli RX 6600 XT

Çalışmasında herhangi bir sorun yoktur. *Kutu ve içeriği tamdır ama garanti fatura yoktur. *Aktif olarak kullandığım kart, 1080p de oynamadığım oyun yok. *Fazla zorlamadım. Oyunları düşük ve orta ayarlarda oynadım. *Genelde Valorant oynadım. 144 FPS e sabitlediğimde fan bile açmıyor...
  8. Cheazy

Easycepten alışveriş yapanlara soru

15k falan arttırdım. Onuda ticarette falan arttırdım canım sıkıldıkça yedim. Yazın çalıştım, öğrenciyim hocam. Öyle bir bağımlılığım, manitam (keşke olsa) falanda yok ekstra bir masraf olmayınca koymuyor yane.
  9. Cheazy

ASUS TUF Gaming VG249Q3R Alınır mı?

Eyvallah
  10. Cheazy

Easycepten alışveriş yapanlara soru

bir şey 10k ise orada 17.5k adamlarda satacak para kazanacak lakin düzgün iş yapsalar eyvallahım var hakederlwr derim parayı ama ben bu firma hakkında düzgün yorum görmedim. Biri der ekranı bozuktu yenilediler yine bozuldu diğeri der ful yan sanayi parçalar. 3 ay çalıştım gittim bastım parayı...
  11. Cheazy

High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD İyimidir

Highpower 600w sertifikasız güç kaynağını ikinci el aldım. Baya bi kullandım çok kartta denedim. En sonunda patladı. Arkadaşa da bit pazarından geçen sene ya da ondan önce üçüzüraya 750w +80 bronz bir psu çözdük hâlâ kullanıyor. Bu bahsi geçen kartlar kim bilir kaçıncı sahibi olduğumuz...
  12. Cheazy

R5 5600 Rx 480 sistem topluyorum.

555 yıllık kullanılan pentium işlemciler hâlâ çalışabiliyor. İşlemci çok fazla bozulan bir şey değil. 500-600 tl fark varsa o parayla da işlemci soğutucu alınabilir. Kendi tecrübelerine dayanarak belki birilerine bir şey katarım diye yazdım. Ordan zıplamana gerek yok. Üslubunu düzelt! 1737847751...
  13. Cheazy

ASUS TUF Gaming VG249Q3R Alınır mı?

İyzico ile nasıl alabiliriz hocam?
  14. Cheazy

High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD İyimidir

Ekran kartın nedir hocam 850 e çok büyük bir değer. 3080ti 3090 kullanıyorsan orası ayrı.
  15. Cheazy

Ben sürekli ticaret yapıyorum oralarda kimseyi isim verip baltalamak istemem ama biri sattığı kartın fanlarını yağlıyor, diğeri toplu kart alan alıcılara bozuk çöp korozyonlu kart yolluyor, diğerleride aynı şey. Fazla güvenilir gibi gözüken adamlarda yamukluk yapabiliyor. İmkanın varsa git gör...
  16. Cheazy

2. Elli sıfırlı falan bir sistem toplamış birisiyim. Kasa tamamen sıfır alınmalı. 2. El 100-200 daha düşüreyim fiyatı diyi milletin çarma çürük fanları olan, çiziği eziği büzüğü olan bir kasa almaya gerek yok. Harta kötü marka mesh bir kasa alıp kullanın. Fanları canınızı sıkarsa istediğiniz...
  17. Cheazy

Beb sıfır msı a520 mapro aldım. 2. Elde r5 5600 aldım. Taktığımda herhangi bir bios güncellemesi yapmadım. 1-2 ay oldu sorun yok.
  18. Cheazy

Havit kulaklıkmı Xiaomi kulaklıkmı?

Telefonda kulak içi kullanmak en mantıklısı
  19. Cheazy

SİSTEM NASIL ARKADAŞLAR

Kasa ATX olacaksa anakart mAtx olmasın. Buda hepinize örnek olsun.
  20. GTX 1060 Gaming X

GTX 1060 Gaming X

MSI GAMING X 1060 6 GB FİYAT 3250 PAZARLIKSIZ İÇİ AÇILMAMIŞ FURMARK 10 dk 64 derece 37 fan KOZMETİK KUSURSUZ TÜM LEDLER YANIYOR ARACI SİTELERİ KULLANMAKTAYIM AMA İLK ÖNCELİK ELDEN SATIL.
Top Bottom