Neler Yeni

ASUS TUF Gaming VG249Q3R Alınır mı?

babuba1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Babu
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,201
İsim
Yuzarsef
3.5K ya tabii ki de alınır

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Dereli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyzico ile nasıl alabiliriz hocam?
İyzico ya kayıt olup sanal kart oluştur, sanal karta para yükle. iyzico uygulamasında kampanyalar kısmında elektronik %20 kampanyasına katıl. siteye gel ödeme kısmında iyzico yu seç, oluşturduğun sanal kartla öde 1000 tl geri iade edecek.

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Dereli
İyzico ya kayıt olup sanal kart oluştur, sanal karta para yükle. iyzico uygulamasında kampanyalar kısmında elektronik %20 kampanyasına katıl. siteye gel ödeme kısmında iyzico yu seç, oluşturduğun sanal kartla öde 1000 tl geri iade edecek.
Eyvallah

mert13377

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mert Mert
Ben dün aldım kargoya verilmiş bile. Mevcut monitorum Asus VG27AQ1A 27” 2K, bunu ikinci monitor olarak kullanicam. Çift kollu bir monitor standi bulmam lazim bir de.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben dün aldım kargoya verilmiş bile. Mevcut monitorum Asus VG27AQ1A 27” 2K, bunu ikinci monitor olarak kullanicam. Çift kollu bir monitor standi bulmam lazim bir de.
gelince inceleyip deneyimlerinizi yazarsanız bizim içinde bir referans olmuş olur

Pek monitor ozelliklerinden anlamiyorum ama olu piksel vs olursa bilgilendireyim. Ya da spesifik öğrenmek istediğiniz bir şey varsa.
genel olarak sizin izleniminizi alsak yeterli olur. renk canlılığı, dediğiniz gibi ölü piksel ışık sızması filan.

mert13377

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mert Mert
Monitör bugün geldi. Ölü piksel çıkmadı neyse ki. Şu anda monitörü ana bilgisayarıma takamadığım için (kasam aile evinde, ana sistemle yazın kullanıcam monitörü) görüntü konusunda net bir şey söyleyemem, fakat 2. monitör olarak kullanılacaksa fiyatına göre fazlasıyla ideal. Emin olmamakla beraber ana monitörüme göre renkler tatmin etmedi bi tık. Sarımsı bir renk var. Tekrarlıyorum şu anda ana bilgisayarımda test etmediğim için renkler yanıltabilir diye düşünüyorum, ayrıca 3500TL verdiğimizi düşünürsek kabul edilebilir. Siz yine de monitörü ana monitörü olarak kullanıcak birisinin değerlendirmelerini göze alın.

mert13377

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mert Mert

WHQL Driver ve Renk profilini kurduktan sonra renk düzeldi gibi ve gözüm alıştı. Ayrıca GameVisual'ı User Mode'da kullanmakta fayda var gibi.

Top Bottom